Monday, May 25

hari bersama teman

Photobucket

hyep..shaye baru bangun,sudah mandi..today is monday..tbe2 teringat pulak lagu 'manic monday'..hehe..lagu favourite dd time study..ha,beralih kpd cerita shaye..hari ni tiada klaz..bertambah la satu hari yang buhsan..sunyi lorh..kat hostel pun bukan ramai org..assignment pon tiada..x sabar pulak nk g klaz esk..hehe..disebabkan duk terperuk je kat hostel,teman2 shaye ajak shaye hang out semalam..kat mn? mana lagi..BP Mall yang indah la..hehe..as usual,aktiviti biase..g karaoke..hehe..habis sume lagu la..dangdut,asli,rock,balada..layan..hehe..time nk masuk tmpat tu, ade sorang abg ni..eh2 pakcik ni..agak menakutkan coz tbe2 je tgur n tanya nk nyanyi lagu ape..then tunjuk duit berkepuk2 nk byrkan..oh tidak..nasib la kitorang wat dunno je..die juz tgk kitorang dari lua je la..hehe..dah kitorang wat2 xnampak,die g tgk minah2 indon nyanyi lagu dangdut sambil terkinja2 bergelek2..huhu..hampas je tao..then,kitorang mkn2 n solat sume..after tu window shopping je..tbe2 berkenan kat 1 baju tu..cantek n simple tp agk seksi la pulak..tp xpe la..duit xbyk nk berbelanja..hehe..cari kat tempat lain je la(jage hati)..pastu kunun2 nk g tgk wayang pakai tiket free bile beli kit kat RM8 tp x jadi coz dah masing2 pnt..lagipun shaye x minat sgt tgk wayang ni..yelah,duk diam2 je pandang skrin..better g jalan2 cuci mata kan..hehe..bila dah sampai uma,pergh pnt gila..tp tdo lambat jgk..dah terbiase..hehe..k la, nk mkan megi lorh..mee sedap ku rindu! ~

3 comments:

~mizatiqah~ said...

eii...rindu lol nk hang out lg..
asik bercanda je..
uish busan sgguh sem pndek nih..

~mizatiqah~ said...

besh2!

~mizatiqah~ said...

besh2.

Lazada Philippines