Tuesday, May 19

mimi


hyep..agak lame shaye tidak menulis blog..pewot agak kenyang dgn megi ni baru teringat nk tulis blog..hehe..actually shaye baru pulang klang beberapa hari yang lepas..ni pon baru je kat johor ni..hari tu sampai je uma klang shaye cari mimi..rindu gile kat die..hari ni die dah masuk 6 bulan..cpt je..hari tu balik die 5 bulan..adush..hari ni juga die kena injection..mesti die agak moody hari ni..huhu..sepanjang shaye tinggal di uma, macam2 benda baru yang mimi pandai wat..die dah pandai berguling2 sampai masuk bawah kerusi..isyh3..then, die ni mcm adik sinchan..suke kat lelaki..hehe..isyh3..kecik2 lagi dah pandai..ha, hari tu shaye tangkap gamba bersama die di depan cermin..then,shaye pon wat la pose nganga..die pon dgn pose biase die..tbe2 je nk amek gamba,die pon wat pose nganga shaye..aduyai budak ni..habis sume gamba die wat pose macam tu tao..bahaye..baru shaye sedar yang die dah start ikot apa yang orang sekeliling wat..shaye tepuk tgn, sibuk die pgg tgn shaye n nak tepuk skali..shaye tunjuk lidah, die pon nak wat..isyh3..tp besh la..bijak..hehe..ha,kat bawah ni ade sket pose baru die di dpn camera..hehe..mimi, i love u..tgu shaye pulang tao..=)








No comments:

Lazada Philippines