Saturday, May 2

nur syamimi

Photobucket
nur syamimi...masuk bln ni die dah pon 5 bulan..huhu..cepat je die membesar..mcm x pecaye coz dulu die kecik sgt..die anak siape?? shaye kah? anak angkat ibu shaye kah? bia la rahsie..haha..sangat bahgie kami 1 family..start from blaja main senyum2 time tdo..n senyum2 mahal time dah bgn tdo..pastu ni dah pandai senyum lebar bile tgk org yang die knl..yg xknl die jual mahal lagi..then ni dah pandai meniarap..isyh3..sket2 kite bley nampak yang die sedang membesar di depan mata kite..ni dah masuk 5bulan, die dah start mkn bubur nasi dah..haha..sumtimes tu die nanges2 xnk mkn..maklumla,bkn reti mkn pon..tp bile x mkn mule la meragam lapar..adush..hehe..n the latest die dah pandai jerit2 kunun2 nk control vocal die..hehe..die juga sangat suke tgk cermin n dah pandai posing dpn camera..sape aja? shaye la..hehe..anyway,kehadiran mimi di rumah shaye itu telah banyak merubah kami 1 family..dia telah wat mama shaye lembut hati..begitu juge dengan ayah shaye..n adik2 shaye..n totally to me too..n for now, shaye sudah punye sebuah keluarge yang sgt bahagie..thanx mimi..i love u...xsbr mahu ketemu lagi..tgu shaye pulang sayang!

No comments:

Lazada Philippines