Tuesday, May 26

seribu penghargaan

today adalah hari yang besh becoz shaye telah ketemu kembali dengan kad matriks shaye yang telah hilang sekian lama...nasib baik la terdetik hati shaye xmo wat kad matriks yang baru..jimat punye pasal..if x denda rm50 je x pasal2..membazir..hehe..so,sebelum final hari tu shaye wat report kat pejabat pengawal matriks shaye hilang..huuhu..then org ofiz tu mintak shaye bg masa mana la tahu ade sape2 jumpe matriks shaye ni..shaye pon dgn tawar hati tunggu je la..actually dah lebih sebulan kot..dgn g final xde kad matriks, kua masuk U, kolej, xde kad matriks..mmg susah jd pendatang sementara ni..huuhu..patot nye tempoh seminggu je tp shaye tiada masa nak g pejabat tu lagi dgn keadaan kat cni ssh nk dapat transport..maklum la short sem kan..dr minggu lepas lagi budak2 ni kata nampak ada surat utk shaye kat ofiz kolej..then baru hari ni shaye sempat g amek..bukak2,pergh..! kad matriks shaye!! alhamdulilah...esk buley la pakai kad matriks dgn banggenye..yes! thanx pihak pejabat pengawal! kamu mmg besh! =)


No comments:

Lazada Philippines