Tuesday, May 12

SHORT SEM

yeah!! today hari pertama masuk klaz untuk short sem..ntah knp budak2 IT kat cni wajib wat short sem..huhu..bukan sebab kena repeat o ape k..hehe..tp mmg wajib..igt..bukan repeat..untuk short sem ni,shaye ambil 2subjek je..selame 8minggu..org duk sibuk bercuti,shaye kat cni g klaz..huu..hehe..semalam pon dah start, tapi mengikut jadual,shaye tiada klaz semalam..untuk short sem ni,klaz shaye jatuh pada hari selasa,rabu n khamis..so,hari isnin n jumaat free..=)
so, buley la berguling2 ats katil sampai ptg..hehe..semalam g kafe, jumpe budak2 ni yang baru pulang dr klaz..shaye pon merisik2 bertanya besh kah klaz short sem? diorang kata besh blaja akan tetapi sgt la pnt coz dr pg sampai la ptg klaz x benti2..huhu..adush..tp xpe, di sbbkan dr ape yang sy dgr,ape yg akan sy belajar japg agk menarik minat shaye..xsbr pulak ase nye..! i'm so excited..! hehe..smoge shaye happy n seronok masuk klaz sebentar lagi..opps! xmandi lagi..see ya! =)

No comments:

Lazada Philippines