Monday, May 11

wanna have a great picha??

mahu share sumthing nggak?? hehe..buat kamu yang sgt suka edit2 gambar o kpd x tahu edit gamba, cni shaye mahu promote kat kamu web yg bley wat picha tu lebih attractive n cantek..no need to perah idea susah2..juz upload je ur photo...then ikot step by step..mybe ade beberapa web lain yg buley wat kerja2 macam ni..tp ni shaye tertarik dgn web2 ni..kamu buley pilih pelbagai contoh yang disediakan..utk informasi yang lebih lanjut,klik link2 di bawah n ianya directly kpd web yg shaye mentioned kan..enjoy urself ya! =)

http://www.effmypic.com/
http://www.magmypic.com/

No comments:

Lazada Philippines