Tuesday, May 5

WHO I WANT TO MEET

Photobucket
DDSPONGEBOB
seseorang yang shaye rapat n shaye sayangi..we shared a lot of memories together..tp rasenye dah berbulan2 xketemu die..ntah bile dapat ketemu lagi shaye sendiri tidak pasti coz masing2 bz..dia pon jauh di mata..huhu..contact pon agk jarang2..tp still contact la..yang pasti shaye sgt merindukan dia dan ingin hang out dgn dia..bila agknya ya? :)




Photobucket
PUAN NASUHA
seseorang yang shaye sgt ngam bila bersama...dia teman shopping shaye! even dia sudah married, we still contact each other untill now..dia seorang yang sporting n understanding..tp now, dia sedang pregnent..pergh, x lama lagi shaye jadi aunty.. xsbr pulak rasenye..hehe..akan tetapi,utk ajak dia shopping lagi shaye terpakse tggu hingga baby dia kua dulu la...huhu..xpe2, bulan 8 nanti time kamu telah melahirkan, shaye akan melawat kamu..:)



Photobucket
ADEQ and DILA
ini teman gila shaye..hehe..mereka ini teman nakal shaye time kat teknik dulu..isyh3..bila igt balik mcm2 benda jahat kitorang wat..insaf dah skrg shaye..hehe..ape yang besh nye bout diorang ni,diorang ni sgt open minded n happy go lucky..sgt lame xjumpa..aduyai..tp still contact jgk la..nk hang out tu je xde masa..wuiit korang,kawen jgn x ajak..hehe..;p



Photobucket
NASRIYAH
dia ialah besfren shaye start dari kami di kolej lagi..shaye sayangkan dia..dia sgt sporting n alwaz backup shaye..if shaye punye masalah,shaye akan refer kat dia dulu ty pendapat..die teman menanges shaye,dia juga teman ketawa shaye..shaye rapat gile dgn dia dulu..macam belangkas bak kata org..di mana ada nas, di situ ade era..hehe..setelah shaye study kat poli, shaye masih punya besfren nama nas..tp bukan nasriyah la,nasuha..hehe..so, skrg ni shaye beruntung coz punya dua org 'nas' dalam hidup shaye..:)



Photobucket
ACHIK,ETON,CIK KIAH,AIN,JIJA
ha..mereka ni teman2 shaye di poli dulu..geng la ni..ibarat cter 'geng budak skola' la kot..haha..mereka ni gile2 sket..kira kitorang ni x buley dekat la..cnfirm tempat tu jadi riuh rendah dgn suara2 n gelak tawa diorang ni..ha, terlupa pulak..ini la teman2 shaye time mencuci mata...haha..sgt besh mencuci mata bersama diorang ni..kira nk trace mamat2 yang ala artis tu sng la coz betapa tajamnya mata diorang n shaye jgk..hahaha..gile..;p



Photobucket
SAPEX
ini pula my besh giler fren..sapex oh sapex..agak setahun jugak la x jumpe..n sgt lama x contact..lost contact kot..huhu..anyway dia ni besfren jugak la masa di kolej..ya,dia seorang yang sporting n setiakawan..ya,ko hensem..soalan yang biase ditanya setiap kali jumpe..gile..haha..buley menjadi seorang pendengar yang baik dan peneman yang baik..jd bodyguard pon ok gak..perempuan dikeliling pinggang..byk skandal tp x tahu la skrg dah jd pencinta setia ke hape pulak kan..hehe..dia suka tolong org..thanx sapex coz telah menolong shaye time shaye didalam kesusahan..hehe..syg aku lagi x? haha..;p



Photobucket
AYEIM
ini penasihat shaye..kenal mase kursus 3p dulu..hehe..1st tgk mcm muke jahat,tp baik je org nye..baik ke? haha..anyway,dia juga seorang yang sporting..senang nk borak..tp bile borak, xpecah perot x sah..haha..tp ok la die ni..buley menjadi pendengar yang baik and slalu juge beri motivation kpd shaye..seorang kawan yang bagus la kirenye..xbuley puji lebih2, nanti gf die marah..haha..peace! :)

1 comment:

yana said...

seb bek aku ade skali disituu~
if x, xnk ciom2 ngan ko dah!
uhhuuhuhuhuh~ :p

Lazada Philippines