Sunday, June 21

hari bapa?

Photobucket
hari bapa ke sekarang ni? nape shaye tak tahu...huhu..kejam betul la shaye ni..tapi tak pe la, bukan penah sambut pon..huhu..ape2 pon, if betul la kan today hari bapa, thanx a lot to HIM kerana telah membesarkan anakmu yang sangat degil tapi baik hati ni..even kamu tak pernah marah shaye depan2 tp juz sampaikan kat mama je, shaye sayang kamu juge macam shaye syg mama..even kamu pernah pukul shaye dengan teruk sekali masa kecik dulu, shaye faham..shaye degil masa itu..serik guwe..shaye harap itu yang pertama dan terakhir dalam hidup shaye..sejak daripada itu kamu tidak pernah sentuh shaye n pura2 tidak ambil peduli bertahun2 sampai la shaye kena tikam coz bergado dengan adik shaye main baling2 pisau.. n masa tu shaye tercedera.kena tikam sket tp darah nye ya ampun,satu baju penuh darah..masa tu kamu bersungguh2 sapu kan ubat untuk shaye..abah tahu? saat abah sapukan ubat tu,bahu yang berdenyut2,pedih,ngilu kena tikam ni jadi langsung xsakit..shaye menanges bukan sbb saket, tapi bersyukur coz shaye dapat kamu kembali..masa tu baru shaye tahu abah masih sygkan shaye..sedih la..lap2 air mata..if dulu kamu benchi shaye tapi sekarang kamu syg shaye kan? kan? shaye tahu..sket2,"era..tolong abah ni","era,buatkan abah air" dan macam2 lagi..peristiwa kena tikam tu juge wat hubungan shaye dengan adik beradik jadi erat..if dulu asek bergado teruk but now xgado dah..ade hikmahNya kena tikam..sakit woo..hehe..n now ni bak kata mama shaye abah risau coz anak dara die ni dah nak diambil orang..lambat lagi era nak kawen,abah..ape la..hehe..ape2 pon, shaye janji shaye xdegil lagi..abah,kamu tetap yang terhebat kerana telah menjadikan shaye seorang yang buley berdikari dengan apa jua cara sekali pun..caya lah!

No comments:

Lazada Philippines