Monday, June 1

shopping time!

hyep..shaye baru sampai batu pahat yang indah ini..penat..actually xde mood nak tulis coz agak mengantuk ni..baru je lps edit gamba2 sepanjang pulang ke rumah hari tu..ni pon ade xciap lagi..penat lah..xde idea..hmm..ni baru je sampai cni dah pon rindu merindu kepada mimi shaye..huhu..ptg td mama call,ckp dgn mimi skali..tp die bukan pandai cakap pon..die dgr je kat phone tu n senyum2..adush..bile la die nak pandai bercakap..ni dah mlm pon dua kali shaye o my mum call n bagi cakap dgn mimi..huhu..dgr suara die sket2 je..huhu..hari tu shaye pulang, kitorang g shopping brg2 dapur with my mum..punye la happy die duduk kat troli tu..die sbenarnye bukan pandai duduk dgn betul lagi..baru masuk 6bulan..tp tahu2 je la die, perangai mcm budak umo 1 tahun..hehe..die duduk kat troli tu tp kena pgg tangan o bdn coz die takot jatuh pulak..hehe..sampai ptg baru kitorang gerak pulang..dalam kete die happy2 lagi,dah lama sket mule dah die meragam2..adush..klaka tao die..shaye pnt2 beli gule2 kapas n bagi kat die,die macam suspen je tgk gule2 kapas tu n takot nk mkn coz besar sgt kot..haha..last2 kitorang mkn sm2 je..x hbs pon..manis..hehe..sepanjang kua hari tu, mimi ni jatuhkan saham shaye je tao coz asek die je kena ngurat..huhu..sume pon suke tgk die n nak pinjam..huhu..termasuk la encik muaz, bila jumpa mimi takot nk pgg, ni dah rindu merindu jugak kat mimi shaye.nasib baik hari tu mimi jual mhl kat die..slamat shaye..tiade persaingan..hehe..ha, ni gamba kitorang g shopping2 hari tu..layan...=)
Photobucket

No comments:

Lazada Philippines