Tuesday, June 23

kaunselor berjaya

hyep..malam semalam sedang shaye khusyuk menjiwangkan diri membuat ayat yang paling besh untuk proposal,trriiiiiiiit triiiiiiiit! lagu crush by david achuleta..ringtone handphone sony ericson guwe ni munyik..call from aniza..my ex-roomate..

shaye : ye,buley shaye bantu?
niza : era, ko nga wat ape? (suara serak2)
shaye : ni siapkan proposal ni..dgn borang survey ni..nape ko? ko ok ke?
niza : ape ko ni? .....aku ok je..eh, cepat nye ko start?
shaye : ye, lect aku suh start awal..x la kelam nanti..ko ni nanges eh? lain je sore?
niza : eh..eh..mane ade la! (cover)
shaye : ko kat mane ni?
niza : aku kat uma la..kua jum?
shaye : eh? tiba2 je ni? btul ke ko ni? japgi cakap je?
niza : btul la..ko dah makan blum? kite gi makan..
shaye : ok..

shaye pon berciap2 dengan excited nye..1st time kat cni kua malam beb..! baru nak kua husna datang..sempat discuss2 jap pasal borang survey mase tu..then shaye pon kua..ye, dah agak..ex roomate shaye tu nga ade probs dengan bf die..so, shaye jadi peneman die daripada die melalak kat uma kan..ayat die ok..haha!..dah abes makan, kitorang gi pusing2 Batu Pahat..sempat lagi tu melepak kat lua BP Mall..nak masuk, kedai2 dah tutup kan..hehe..trrriiit! text from him..BALIK SEBELUM KUL 11! ..ok2..amaran tu tp guwe degil..nak dekat2 kul 11pm tu baru kitorang berangkat pulang n kawan shaye tu nampak nye semakin tenang coz dah meluahkan rase hati die..ha, ni gamba2 yang sempat shaye snap untuk tatapan..

Photobucket
ha,ni shaye yang makan...banyak tak? tapi tiada selera..


Photobucket
lepas makan gi mane?? BP MALL!! yeay!!


Photobucket
xde kije ni...hehe..


Photobucket
shaye di tepi BP MALL...!

Photobucket
shaye tunggeng2 la pulak sambil tangkap gamba..adush..hehe..
Photobucket
me and niza..=)

balik2..tengok kat google talk shaye..adush,jija call la pulak tadi..shaye pon call die semula..

shaye : huiit..sorry la,td aku kua makan..
jija : erm..ko baru nak mkn..?

oleh kerana, die macam moody, shaye end call n mesej die guna gtalk juga..

shaye ko ok?
jija knp?
shaye suara macam sedih je?
jija memang nga sedih pon...

jija pon menceritakan masalah kerja die dengan shaye..n shaye pon cakap le ape yang patot..hehe..dah borak2 die pon masuk tdo..shaye pon menyambung kerja shaye..dalam jam 4pagi, ain ym shaye pulak..

ain cik yana?
shaye ye..huit xtdo agi?

bla bla bla..kitorang chatting n shaye aja die guna google talk
bile dah gtalk lagi lame la kitorang bergusip n macam biase sesi kauseling bermula...

tup2..ooohhh..jam 6.30am..!! aduyai..nasib le proposal n borang survey dah ciap..hehe..

*penat la shaye hari ni..jadi kaunselor part time..hehe..!
*masalah yang dibincangkan tidak dapat dikongsi di dalam blog ini atas polisi yang telah ditetapkan..harap maklum..hikhik!

2 comments:

nyet2! =) said...

woiiii .. cite aku p0n terinclude gak ke? hahahahah .. :) seb baek ko xcite ngan lebey detail cane aku stress nk cucuk2 headph0ne yg 'FREE' tu kannnnnnn? grrr ... neway, maceh ek nyet. skrg ni tiap2 mlm b4 tido aku ngan myNyet "pasti" bergmail sblm tido .. kdg2 tetido tyme ngah jd "DJ" tuh .. xley bla kan?? :)

|| nemo mimosh || said...

ces..patot le busy je stiap mase..=)

Lazada Philippines