Saturday, June 20

kenangan silam

besh jugak mengenang kenangan silam kan..tadi shaye bukak2 folder gambar kat komputer ni..tiba2 terbukak pulak folder zaman muda2 dulu..hehe..tak pe kan if nak share dgn korang??
Photobucket
ha,gambar ni masa umo berapa bulan nta..x sure la..tapi tengok gaya dah pandai meniarap..cute ngga?? hehe..dari kecik lagi dah dilatih macam mana nak posing depan camera tao..hehe..
Photobucket
ha, gamba ni pon sama...dah pandai merenung masa depan..ntah ape la yang shaye fikirkan mase ni kan? hmmm..=)
Photobucket
ha, yang ni masa shaye umo 5 tahun..my mum wat birhtday party..ramainya yang datang..ingat lagi,time orang ramai ni la shaye gi main longkang depan uma dengan sepupu shaye..ceh! nak potong kek baru my mum panggil..time tu berpeluh2 nye..penat je pakai cantek2..ingat lagi ada makcik tu tanye"mana pengantinnye?"..shaye la tu..hehe..and banyak juga hadiah yang shaye dapat..tapi tak tahu kemana peginye hadiah tu sekarang..kat mana agaknya ya?
Photobucket
ha,yang ni pulak masa umo 9 tahun..shaye yang mane? teka la..hehe..shaye yang tengah tu..paling manja dengan cikgu tu..nama die cik nor aida..baik sangat..sebelum gi skola,shaye akan gi uma die dulu n gi skola sama2 dengan cikgu..bukan membodek nak dapat markah besh ok..tak bodek pon shaye dapat markah besh..poyo je..haha..tapi shaye rapat dengan die..ingat lagi die pernah datang uma mintak kebenaran mama shaye coz nak bawak shaye balik uma die kat mana nta..1st time mama shaye lepaskan shaye dengan orang lain..die bawak shaye n kawan shaye lagi satu tu g kL beli hadiah untuk student2 die yang dapat result besh..hehe..tapi yang tak besh nye, biase la kecik2 dulu mana tahu ape2..tak hingat pulak nak mintak no phone or alamat ke..lost contact macam tu je la..hmm..ape la khabar die ya?
Photobucket
ha,yang ni gambar kelas shaye masa form 4..gambar ni amek untuk letak kat majalah skola..time ni shaye gelap..xchumel pon..menchi pulak tgk gamba ni..hampas je..haha..ha, sket je kan gurl dalam klaz ni..x besh, coz shaye asek jadi mangsa buli..tapi tak pe,aku maafkan korang ok! huhu..
ha,actually banyak lagi gamba tp letih la nak cter satu persatu..nak tgk, datang uma..shaye bagi tengok 1 album lagi..hehe..ape2 pon sume tu jadi nostalgia dalam hidup kita..ada yang pahit,manis..masam2 manis pon ada..so, bersyukur la kite kepadaNya kerana memberi nilai berharga dalam sebuah kehidupan..ayat bukan main..peace (^_^)V

No comments:

Lazada Philippines