Thursday, June 25

kepulangan

hyep..shaye baru pulang dari exam..macam mana? ok la tadi..alhamdulilah..ha, shaye udah wat keputusan x mahu pulang ke rumah pada hari ini..malas nak rush2 n japgi sampai malam agak bahayes la kan sejak inciden2 gangguan seksual dalam bus yang pernah berlaku before ni..takot woo..esok selepas subuh shaye pulang! cakap dengan penuh keyakinan..ceh..hehe..lagipun if shaye pulang esok dah confirm2 mimi ada kat uma..so, buley terus main2 dengan die..shaye bawak pulang teddy gurl n moo2 untuk die..cik kiah yang bagi from klia lagi tapi shaye simpan banyak2 pon wat pe kan..? so, bagi mimi satu la..musti die happy..hehe..tapi pandai main kah die?..7 bulan dah pandai main sket2 kot..hihi..kena aja la ni balik ni..hehe..mama kata die dah pandai tepuk tangan dah..if dulu die berkepak2 kunun2 tepuk tangan, n now dah buley la..ketawa je xpandai lagi..jerit2 xpayah cakap la..hehe..mama kata dia dah pandai lambai2 "bye2" tapi bak kata mama macam org mintak "beri laluan"..haha..dua2 tangan nak melambai..laju2 pulak tu..hehe..i can't wait to see her..rindu gile beb! sambil download video cartoon untuk letak kat handphone..untuk sape? mimi la..hehe..now die teruja dgn telefon..habis la..sume die sumbat mulut japgi..wahai mimi shayang..tgu shaye pulang taw!
*ok x bagi mimi?? cute ngga??
*nak bagi yang mana satu ni? cnfius!
Photobucket

1 comment:

yana nananana said...

agak2 kalau aku mtk kt z bebear cmtu, ade lg x? nape aku xdapat?!! xaci!!! =(

Lazada Philippines