Thursday, June 11

proposal PSM

alhamdulilah syukur ya Allah..tajuk yang shaye propose kat penyelia shaye dah pon diterima n start from today shaye kena wat banyak research pasal tajuk itu..Tajuk shaye nak wat ialah aplikasi penunjuk lokasi masjid menggunakan telefon bimbit..nak wat utk satu Malaysia sangat la xmampu,so shaye propose untuk daerah Batu Pahat sahaja. tp tadi penyelia shaye suruh tukar untuk kecilkan skop n wat untuk kawasan Parit Raja pula. ok2..after ni tajuk ni akan dibawa ke meeting..tgk la macam mn if kena tukar tajuk or ape ke..isao juge..Puan Suriawati bersetuju nak jadi penyelia kitorang tapi dengan syarat kitorang kena la ikot cara dia..maybe dia nak tgk effort kitorang wat projek masing-masing..nampaknya shaye kena jumpe dia seminggu sekali bak kata dia..hehe..tp xpe la kan..dapat ilmu..harap2 shaye dapat menjalankan tugas dengan lancarnya..bcoz semuanya terletak pada usaha shaye sendiri..shaye akan wat sehabis baik! amin..ape2pon Yes!! tajuk shaye diterima..! (lompat2) =p

1 comment:

~mizatiqah~ said...

tahniah2!
shaye pon tmpg lompat gak..
ops!tmpg gumbira lorh..

Lazada Philippines