Tuesday, June 9

Reunion DTK PSAS 6-8 Jun 2009

Reunion kat Port Dickson kali ni ramai yang x join..agak x meriah tp not bad la..aktiviti pon x banyak if nak dibandingkan masa kat pangkor dulu..ade je banana boat tu tapi x naik pon..takut shaye..shaye x pandai berenang..hehe..yang besh nye dapat berkumpul lagi skali dengan member2 klaz kat poli dulu..tbe2 rase macam zaman dulu balik..hehe..Shaye grk dari kL pagi Sabtu tu n naik kete wit Anas n Amzari.Jalan nak ke Negeri Sembilan punye la jam pagi tu..huhu.Then kitorang g uma cik Zakiah kat Bandar Baru Nilai..shaye pon melepak la sambil2 tulun cik Zakiah kite masak for lunch..Agak berjanggut le Anas n Amzari menunggu kat bawah..hehe..Pastu bila sume dah settle, baru lah kitorang gerak g PD..Sampai2 je apartment yang kitorang nk stay tu, tanpa pandang kiri kanan shaye pon mkn le bekalan..lapa gile..hehe..sume pon mkn..sampai Amzari and Jija kat sebelah xde chance nak amek lauk dibuatnye.haha..dah kenyang baru le nampak muka2 membe yang join reunion ni..hehe..hampas je kan? haha..pastu borak2 le lame2..besh! lagi2 bile dgr jija mengilai2 ketawe..haha..kitorang dapat anak patung from KLIA..cik kiah kite la yang bagi..die kan kije sane..hehe..tapi ngga adil kok, jija n eton dapat 4anak patung sorang..but me dapat 2 je..huhu..xpe2, shaye kan matang..beralah je la..hehe..bila dah petang2 sket baru le kitorang ciap2 n terus terjun ke laut.ceh2..xde la..berendam je..coz shaye kan x pandai berenang..name je nemo..hehe..tp xpandai berenang..dush3! (tiru ayat z) hehe..dah puas mandi manda sambil cuci mata tgk abg2 negro ( siot je),kitorang pon ciap2 4 BBQ malam tu..turun2 je dak2 laki dah start masak..tahu2 je dak2 ni kena halau coz patotnye tempat tu kena tempah dulu b4 nk guna utk BBQ..lorh,..naseb le dah ciap masak..tinggal mkn je..kitorang mkn le beramai2 kat apartment je..kat lua sume dah penoh time tu..pas mkn borak3 n eton ajak g fun fair pulak..berseronok le di fun fair pula..shaye xmain pon..jimat..hehe..tu pon Amzari blanje naik kete langgar2..hehe..thnx Am! hehe..pas g fun fair, g karaoke la pulak..huhu..jam 1am juge la pulang semula ke apartment..shaye kena marah dgn si dia mlm itu coz pulang lewat..sory babe..huhu..mlm tu juz berborak2 dgn Jija,Eton n cik Kiah n tdo lena sampai la pagi..esoknye kitorang bangun pagi agak awal..igtkan bdk2 laki bgn lambat, rupenye dah ciap mandi laut dah..lagi awal nampak..hehe..kitorang pun g la mandi mande habis habisan..besh! kul 12pm kitorang bdk2 pompuan check out n ramai2 kitorang g PD Walk..x shopping pon..jimat..hehe..tgk dak2 laki main bowling jap pastu pulang ke uma Jija..tu je la..kjp je..masa sgt la terhad n x de aktiviti pon..Pangkor dulu jugak yang besh! next time Anas kata nk wat kat tioman..xtaw la jadi ke x..nk g if buley..harap2 la lagi besh! =)
Photobucket

No comments:

Lazada Philippines