Saturday, July 25

mereka

today ntah mengapa perasaan rindu merindu itu datang dengan tiba2..maybe sebab sunyi kot duduk cni..n buhsan..huhu..perasaan itu bercampur baur sehingga sampai satu tahap shaye menulis dan meluahkan di dalam blog shaye..hehe..perasaan rindu merindu itu juga menyebabkan shaye berkeinginan untuk melepaskan diri di tempat yang penuh kebosanan ini untuk mencari keriangan yang berpanjangan..

nur syamimi
wahai si kecil,shaye sgt merindukan anda..senyum manis kamu terbayang2 depan mata shaye..ape lagi telatah kamu yang sgt mencuit hati lantas membuat shaye selalu tersenyum.

mama & abah
mama, era teringin nak makan masakan mama..kat cni tak besh..makan kena control..huhu..abah, jangan garang2 lagi ok..era tak nakal2 pun di sini..

emy & paly (my brothers)
emy,next week balik tak? buley kite practice lagu baru..chord ape kamu mahu? meh guwe carikan..paly,jadi anak yang baik ok..jaga abah & mama kat uma..

incik mueh
jaga diri sebaik2nya ok..if not, shaye pukul kamu! =)


ddspongebob
hey,shaye sudah sihat dah..dah tak demam dah..sorry tak reply text, ade hal td..shaye masuk sukaneka! yeay! jum jumpa?

nasuha
ntah mengapa shaye teringatkan anda..masa kamu makin suntuk..so,jaga diri baik2..lahirkan baby yang chumel ok..sgt xsbr menantikan kelahiran pertama..yes2! (lompat2)

cik ain
yana, thanx sbb sesi kaunseling semalam..! thanx kerana sentiasa ada bila shaye memerlukan cikgu kaunseling yang bertauliah seperti anda..syabas!

ayeim
wazzup bro! kamu juga,thanx ya dengan nasihat kamu..kamu penasihat yang bertauliah! yeay!

israihan
incik reyhan,sorry sumtimes tak reply ur text, agak busy lately..sorry ok..tapi tak bermakna kamu dilupakan!

ajiz
sorry bcoz tak dapat temankan kamu masa karnival kaunseling n kerjaya kat UTHM ni..shaye otw pulang mase tu..sorry ok!

mizatiqah
miza,sorry tak dapat ikut gi sekolah munsyi tu untuk jadi faci..shaye masuk sukaneka..sorry tao! next time jangan lupa bagitahu aktiviti2 baru ya!

1 comment:

~mizatiqah~ said...

hahaha...
xpe la.wokeh2.nnti sy bgtau.
lalala..

Lazada Philippines