Tuesday, July 28

sukaneka

tanggal 25julai 2009 bersamaan dengan Sabtu lalu, shaye dan budak2 rumah merajinkan diri menjadi wakil Blok A untuk sukaneka melalui program "1st year beginning" di UTHM ini..macam kanak-kanak kan? tapi hakikatnya ibu-ibu kanak-kanak yang join ni..ceh3..bukan shaye ok..shaye masih tetap muda lagi..sila abaikan statement panas itu..ceh3..! ha, malas nak cerita panjang, tatap je gamba yang ada ok! =)

belum apa2 lagi, posing dulu..ewah!

statement brani
"SAYA PAKAI KASUT PINJAM"
kasut shaye di rumah lorh!

dah macam gamba keluarga pulak..anak2 kecil turut serta..

shaye dah get ready tu..jaga2!

ha, ni nama pertandingan ni "periuk api"..Blok A menang beb!

excited eh...bagus2!

eh,apasal sume terbaring ni? ha ni pertandingan "ikatan kasih" shaye ada dalam gamba tapi tak mahu pandang kamera..malu beb! hahahah!

posing at pokok keladi..heheh..balik rumah gatal2..hambik!


sekian..rasa2 besh tak? wat muka serius..tapi yang besh nye, sepanjang sabtu dan ahad, makan FREE! yeay2!(lompat)

1 comment:

Lazada Philippines