Sunday, August 9

pesta konvo UTHM kelapan

ha, baca tajuk pun dah tahu kan shaye nak cerita apa? nak khabarkan kat semua ni, ada Pesta Konvo UTHM yang kelapan kat sini..meh la datang! (jerit lompat2)..disebabkan malam ni shaye dan budak2 rumah agak free, kitorang pun menjejakkan kaki la ke Pesta konvo buat julung2 kalinya even tahun lepas pun ada konvo juga tapi tak pergi tengok pun..hihi..Malam ni ada konsert sempena merdeka..ada juga la artis2 yang datang antaranya Jay Jay, Farah AF2, Zahid, Ramlah Ram, Achik Spin n Nana dan lain-lain..besh? ok la..at first agak buhsan, tapi bila Zahid start nyanyi n wat lawak2 dia, baru la happening sket..hihi..malas cter panjang,tatap gambar je la ok..!

pergi ramai2 tapi tiba yang lain hilang tinggal kitorang bertiga je..hehe

ai..kaki pun nak juga..

tengok konsert


sempat posing lagi ni..

ececeh...dalam jam 11pm, kami pulang...! yeay!

2 comments:

ilhamputra said...

huhu.ni pesta konvo paling best.ramai siot artis nyanyi

|| nemo mimosh || said...

iye?? buley la..besh2..:)

Lazada Philippines