Sunday, September 13

kerjaku kerjamu jua

hari bertambah hari..shaye semakin sibuk nak ciapkan chapter demi chapter untuk PSM shaye..tekanan kerja start dirasai..lebih-lebih lagi Eidulfitri bakal menjelma..so, shaye perlu settle kan semua kerja before balik raya..huhu..hari-hari buat research je..jam 3-4 pagi kat rumah ni pun dah jadi macam jam 3-4 petang..semua pun sibuk buat kerja masing-masing dan tak tido lagi..bukan tak boleh tido, tapi takut nak tido..sebab apa? sebab takut tak boleh settle kan kerja tepat pada masanya..

bab KAJIAN LITERATUR dalam PSM agak sukar coz kita perlu cari sebanyak info untuk kita review dalam report..hmm..oleh sebab nak buat kerja, pagi-pagi buta begini shaye dah bangun menghadap komputer..takpe,kena la berkorban sket kan..

shaye masih lagi mencari aplikasi yang setara dengan aplikasi yang shaye cadangkan..dah ada ke penunjuk lokasi masjid ya? masih tercari-cari shaye dibuatnya..huhu..jam 8.42am..semua masih lena di bantal masing-masing..shaye? tetap meneruskan buat kerja..aduhai..besh nye jadi sleeping beauty sekarang..kamu semua,tolong shaye wat research meh?? buley??

*sempat lagi tulis kat blog..=p

1 comment:

~mizatiqah~ said...

chayok3!
kmu pasti bleh,
nape PSM cm seram jek??
lbih hbat dr PMS eh??
huhu.(pe ak mngarut nih..)
slmat ari rye kak!

Lazada Philippines