Wednesday, September 16

makan besar

tanggal 11 september 09 iaitu bersamaan dengan hari Jumaat, shaye,Tengku,Nurul dan Amy(kawan Tengku) telah berbuka puasa di luar rumah...maksudnya, berbuka di luar la..hehe..sepanjang puasa tahun ni,ni la 1st time shaye berbuka puasa di luar rumah ketika berada di Parit Raja,Johor ni..so,ni excited gile la nak makan..syiok tu makan..macam terlebih makan pun ade..hikhik..

tatap gamba je la ya..takde ape pun nak cerita...


ha, ni la tempatnye..cantek..banyak lampu..nama restoran ni, Restoran Idaman..so, sape yang makan di sini bakal jadi idaman kot...ceh3..


syiok tu kitorang makan 4 orang je sume ni..cukup ke? hehe..siakap 3 rasa,tomyam campur, telur bistik, telur dadar, kailan ikan masin..ada apa2 lagi nak tambah??
RM60++ semuanya..ok ke?? ok la kot..sedap pun sedap..=)


Tengku bersama ikan idamannya...=p


Nurul dan sayur-sayurannya..

Dengar azan je shaye pun memulakan majlis(sambil pegang sudu dan garpu) dan berteriak "MULA!"..haha! merepek je, of coz la kitorang baca doa dulu kan..=)


lepas makan gi solat jap kat petronas je coz itu je yang dekat masa tu..hehe


Tengku bersama Amy, tersenyum simpul ya! =)


ai..gamba shaye pun wajib ada ok..haha!


then kitorang pun meneruskan perjalanan ke mana,kawan-kawan???
YEAY! BP Mall!!
ada student UTHM sedang buat persembahan masa ni..=)

1 comment:

irah_Ni said...

hye...selamat ari raye
maaf zahir dan batin
semoga selamat pulang ke kampung & kembali ke sini k..

Lazada Philippines