Tuesday, September 15

me and BRAND's InnerShine


BRAND's InnerShine?? apa itu? hehe..if korang nak tahu benda ni adalah sejenis pati prun yang kaya dengan serat makanan, tinggi dengan vitamin C dan ia mengandungi Oligofruktosa(apa benda tu) dan Inulin. Sebenarnya Inulin dan Oligofruktosa adalah serat diet boleh larut.Maksudnya, bila kita minum pati ni, ia akan mengurangkan kandungan kalori dalam badan kita.Pati prun ni lebih menjurus kepada kesihatan dalaman supaya dapat menyerlahkan seri kecantikan..Maksudnya, bila dalaman kita sihat,muka kita pun mesti nampak berseri-seri kan? kan? ceh3..



Pati ni juga tiada bahan pengawet..so, eloklah untuk kita yang menjaga kesihatan badan minum benda ni hari-hari..tapi agak bankrap la juga coz 1 pack ada 6 botol je RM 25++..if kita makan tiap2 hari, macam mana tu? hehe..

tapi shaye nak promote la pati ni memang ok and sedap..hehe..dulu2 shaye mempunyai masalah penghadaman,tapi sekarang tak lagi..lancar je sistem dalam badan..(mane shaye tahu?) ceh3.. muke pun jadi kurang berminyak sume..tak cepat letih,dan banyak lagi kebaikannya..lagu dia pun besh..(ade kena mengena ke.haha) If nak tahu, kena lah try sendiri..hehe..

*if dulu, encik M asyik kutuk2 shaye, now dia dah mula puji shaye..=)

3 comments:

yuz said...

aik...minum gak???samela kite...ekekeke

|| nemo mimosh || said...

iye ke?? besh kan? kan? =)

mizatiqah said...

amboi2.
kalah duta sbnar,
camelia..
haha!

Lazada Philippines