Tuesday, September 1

raya oh raya

ehem2.. sedar tak sedar dah nak masuk 12 hari kita berpuasa..
so, tak lama lagi dah nak raya la jawabnye..ceh3..hehe..

aaaa..baju raya?? dah ciap awal2 dah..tahun ni 3pasang je..je? haha..!
colour purple(dah terpakai),merah kuning(selangor),n my favourite colour (black)..
so, sape2 nak sepasang dengan shaye buley la wat sedondon..(kunun2 la kan)

kuih raya?? as usual macam tahun2 before diz, shaye dah bersara wat kuih raya coz shaye tiada di rumah..
balik pun time raya je nanti..huhu..cian mama kena wat sorang2..
so, maybe shaye bawak balik kerepek2 dari Parit Raja,Johor ni ke rumah je..hikhik..

aaaa ape lagi eh? kad raya?? wat masa ni shaye tak beli lagi kad raya..
tiada masa tapi insyaAllah busy macam mana pun shaye beli jugak..
so kawan2,tunggu je la kad raya shaye sampai ke rumah anda ok!
kepada yang rasa2 nak juga kad raya, meh la bagi alamat rumah kat shaye ok! =)

mood raya?? tahun ni maybe raya yang agak berlainan sket kot..sebab? no komen..tahun ni if sape2 nak datang rumah meh la..buley makan2 kuih raya dan bertegur sapa..hehe..tapi if rasa2 nak datang tu, bawak2 la telefon dulu..kot2 shaye tiada di rumah, kan tak syiok tu..!

kasut raya?? setiap tahun tak pernah2 shaye sibuk2 cari kasut raya..haha..tapi incik belikan shaye kasut untuk ke kelas hari tu..thanx!

but yang paling penting sekali is tiket raya..if takde tiket raya,memang tak balik raya la jawabnya..alhamdulilah..guwe dah beli dah tiket raya..18hb sept 09 jam 12pm..agak tak best coz balik nak dekat2 raya..suntuk sangat masanya..


bunga raya?? eh, ape shaye merepek ni..haha!

Photobucket
*tahun ni tahun pertama si kecil beraya..amish nye..=(

No comments:

Lazada Philippines