Wednesday, October 7

itu shayep!

tiada cerita..tadi shaye lihat foto-foto yang disimpan dalam PC ku..funny pulak bila tengok muka zaman muda-muda..hihi..ha..tataplah..jangan ketawa ok! =)

ha,gambar ni dalam 5tahun lepas..masa ni shaye mengalami masalah jerawat..maklum la, zaman-zaman remaja kan..dengan asyik berjemur je siang malam,shaye jadi gelap..huhu..
ha, yang ni masa sem 1 kat poli dulu..masa ni pertandingan marathon kot..gelap kan shaye? masa ni shaye nampak muda ke ape? agak lain rasenye..hihi..



ha..yang ni zaman rambut dah panjang..ala2 cik ponti pulak rasenye..haaha!

gambar ni 2 tahun lepas kot..rambut pulak time ni tiba-tiba asyik curly je..aduhai..


sebabnya,memang shaye tak suka sikat rambut..ini buktinya..hahaha!

ha..no komen..teka la..rambut betul ke?

ni gamba 2 tahun lepas juga kot..tak hingat la..yang ingat,time ni nak gi kenduri..

ha, ni gamba tahun lepas..terlebih makeup pulak rasenye..haha!

bila duk uma,shaye memang suka selekeh-selekeh macam ni..;p


ha,ni gamba beberapa bulan yang lepas..masa ni nak gi dating kot..ececeh!


ha,ni gamba baru la jugak..masa ni nak shopping-shopping baju..tak beli pun baju ni..pinjam amek gamba je..hahah! tak beli sebab ala-ala keje pejabat la pulak kan..? haha..
itu saja..dah,jum tito..nite!
*berbeza ke my face dahulu dan sekarang?? bervariasi ke tetap sama je??

No comments:

Lazada Philippines