Friday, October 23

macam mana ni?

hmmm..tak lama lagi dah nak final..pastu tup tup dah masuk cuti..

masalahnya di sini ialah sepanjang cuti guwe perlu start bangunkan Projek Sarjana muda shaye itu..dan masalah yang sebenar ialah bagaimana guwe mahu siapkan kerja if takde PC kat rumah coz PC ku di hostel???




Persoalannya di sini..
1. Perlukah shaye membawa pulang PC shaye ke rumah? (kos yang tinggi nak datang sini pastu patah balik)
2. Perlukah shaye meminjam sape2 punye laptop selama sebulan sepanjang cuti?? (sape la yang baik hati tu)
3. Perlukah shaye tinggal di sini tak pulang masa cuti semester?? (sedih giler!)
4. Perlukah shaye goda mana2 Dato' untuk dapatkan sebuah laptop baru? (keji sungguh!)
5. Perlukah shaye masuk mana-mana peraduan yang hadiahnya adalah laptop?
(tak buley blah)

so,kawan-kawan..bantu shaye ya untuk selesaikan masalah ini....sila respon ok! a.s.a.p..!

2 comments:

SHELYN said...

arh?erra lupe nk bawe blk laptop a?ish...payah nie tw...nk wat per pown susah...eh...xyah la nk blk sinie amek...erra leh g umah kwn sape kerw pinjam pc ker laptop ker gune jerw...lau xder pown g cyber wat keje...keje musty siap 2...hehe...cadangan ak membantu x?(^^.)

|| nemo mimosh || said...

hehe..now kat hostel lagi..ni planning utk cuti nanti..disebabkan shaye gune PC,takkan nak bawak balik naik bus?? huhu..:(

Lazada Philippines