Saturday, November 14

penantian suatu penyiksaan

pagi-pagi lagi Tengku dan Ogy dah gerak balik ke kampung halaman masing-masing..pergh..tak besh ok! sebab?? sebab shaye tak buley balik lagi...! huhu..sedih lorh..bila ramai-ramai kat sini takpe la pun kena balik lambat, tapi bila dah kena tinggal kat sini dan tengok sana sini orang duk bawak beg besar sebab nak balik ke kampung halaman, baru la rasa macam tak besh..hati meronta-ronta nak ikut balik jugak..huhu..sabar Era, sabar.. jawab last paper dulu pastu settle apa yang patut then baru buley pulang ke rumah...dah macam ni, study pun tak masuk..huhu..nampak gayanye guwe kena menghadapi lagi satu lagi ujian..ujian kawal emosi..betul?? huhu..so, bawak bersabar..if takde apa-apa hal then buley balik selasa, tinggal 3hari je lagi..so,sabar Era..cool..cool.. (dah start kerut-kerut nak nangis)

No comments:

Lazada Philippines