Tuesday, November 17

siapa pengapit?

salam...boleh x nanti kak tila kawin erra jd pengapit?hehehe..xder org lg rrr...nikah 25/12/09 n sanding 06/03/10.


OMG..jadi pengapit?? ohoho..not again?! tapi if dah takde orang sangat shaye jadi je la pengapit..hehe.. bukan orang lain pun nak kawin, sepupu shaye juga.. lagipun tak susah pun..duk kipas-kipas pengantin je.. pastu senyum-senyum depan orang ramai..coz masa tu semua pun nak tengok pengantin kan.. of coz la pengapit pun jadi glamour kejap..huahua~ (gelak ja'at)


yang besh, dapat makan semeja dengan pengantin..huahua..
(itu yang penting) yang shaye duk cerita pasal pengapit ni, shaye pernah jadi pengapit ke?? of coz la pernah ok..! masa wedding nasuha my beshfren tu.. patutnya shaye datang nak tengok dia kawin, tapi tup tup kena jadi pengapit la pulak..aduhai..


bila tengok balik gamba masa gi rumah nasuha hari tu, segan beb! incik shaye nak tengok, shaye sorok-sorok halang jangan bagi tengok..bukan apa, semua gambar berkerut..ces! kena paksa beb! huhu..tapi takpe la, dapat pengalaman le juga.. yang kelakarnya masa nak teman nasuha khatam quran, makcik-makcik tu duk tanya "yang mana satu pengantinnya?" hahaha..sebab kitorang pakai baju nak sama..aduhai.. tak pasal-pasal, guwe pun turut serta khatam quran masa tu..pegang microphone n mengaji jugak ok..(insaf kejap,tak fikir karaoke dah) hohoho..


sebenarnya bila kita duk bersanding kat pelamin tu, macam-macam perasaan kita rasa.. rasa apa? sedih, happy, teruja, segan, bangga, menyesal (menyesal? haha) dan lain-lain.. nanti korang kawin korang tahu la..
(guwe dah kawin ke?..hahah!) takde la..jadi pengapit pun dah buley kongsi perasaan itu..serius! lagi-lagi if kita jadi pengapit orang yang rapat dengan kita..begitulah kehidupan..(tiba-tiba ayat skema)


tapi besh la, masa jadi pengapit dulu, nasuha dan husband dia bagi duit belanja..yeay!! buley wat shopping..hahaha..so, nak jadi pengapit??? meh..tapi takde duit-duit belanja la k.. so, the conclusion is kalau shaye jadi pengapit, siapa pulak nak jadi pengapit shaye??
(soalan merapu)
lalaalallalaala~~

No comments:

Lazada Philippines