Saturday, November 14

situ sana sini terbaik!

pergh...tidur awal beb malam tadi..haha..penat berjalan la kunun...dah tidur awal, ni terbangun awal la kan..dat why la terus update blog...senang..petang semalam semua ada hal kat City Campus..so, dalam jam 3pm gi sana..guwe pun join budget nak gi jumpa penyelia coz nak settle pasal PSM..tapi tup tup lecturer takde..huhu..kecewe tau..harap-harap semua settle awal dan buley la balik cepat coz incik shaye kat rumah dah merajuk2 tau..huhu..

apa? ok3...berbalik kepada cerita (terbabas jap)....setelah semua settle hal masing-masing, kitorang pun kunun-kunun nak gi celebrate la final dah habis..eh jap2..dah habis ke?? hahaha..diorang dah habis la..shaye dengan Linda belum habis lagi ok! Isnin ni last paper..tapi tak salah kan nak celebrate awal? ceh3...ja'at! kamu ja'at Era..hahaha~

takde la, macam ni..actually kitorang ni juz temankan Niza shopping je..dan bukan setakat teman je, kena jadi perunding imej juge..maklum le, dia nak jumpa mak mentua..oppps! tercakap..eh, bukan-bukan..tertaip! haha~
dan yang paling besh..buley la shaye mencuci mata setelah lama tak kuar..opppss!! tercakap lagi...jangan mengadu kat incik shaye ok...=p

dari City Campus kitorang terus ke Carrefour pastu ke Square One...tak cukup dua shopping complex, kitorang gi pulak Batu Pahat Mall..nasib baik tak gi Summit BP..hahaha~
if not, memang habis semua shopping complex kitorang terjah..(dah 4 tempat tu je paling besar kat Batu Pahat yang indah ni)

dah..layan gamba ok...=)

ha, ni kitorang kat Square One..kat Carrefour takde gamba lorh..ramai sangat orang..segan..haha~

gamba bukti gi Square One..hehe~


ni dah sampai BP Mall..yeay! sempat lagi posing budak-budak ni..shaye je natural..ceh! sila jangan menyampah ok..hahaha~
ha, dalam Pacific..lalu je pun, tak masuk...kalau masuk, terbang duit..=p.

ok, sila bergambar di pokok krismas ye anak-anak...=)

dah penat bershopping baru nak rasa lapar kan..so, makan kat Foodcourt je la ok? ni diorang tengah cari makanan..=)

Niza and Tengku makan mee sup..=)

shaye makan ini! Nasi Ayam Merah..

Linda pulak makan ni..shaye tak minat makan ni ok..harap maklum..=)

Shaye: pssstt..pandang sini jap..nak amek gamba..
Linda & Niza: OK..!! (dengan pantas posing macam ni)

mana adil kan.. gambar tuan punya blog wajib ada OK!

dah nak balik....as usual, diorang mesti nak beli donut kat Big Apple..entah kenapa..berpuaka sungguh..! haha~

ok...itu sahaja pada hari ni..
sekian terima kasih..yeay!
buley sambung study ye kawan-kawan..=)

No comments:

Lazada Philippines