Saturday, November 7

zaman muda mudi??




hahahhahahhaha~
see? see??!see???
dats me..! haha..
actually shaye baru lepas explore web ni..
becoz of nasuha la ni, edit gamba shaye gune web ni n publish kat facebook..
then shaye pun try-try la..ok la..besh..fun!
web ni macam classic gitu..old skool..heheh..
dengan hanya pilih upload satu gamba yang seswai, dan klik klik klik dan klik..
bila dah edit gamba kita kat dalam tu,kunun-kunun macam kita sedang tengok album kita zaman dulu-dulu..dari tahun berapa ke berapa..hehe..
agak klaka if kita imagine tu memang kita dulu-dulu..
nak try?
gi ke web tersebut dengan klik

No comments:

Lazada Philippines