Thursday, July 30

buleh kah?


my fren ajak pergi audition untuk koir...patutkah shaye pergi? ape2pun shaye dah bagi nama..jadi or tak jadi tengok je la nanti..takut nak audition je sebenarnye..sorang2 beb..ceh3..!

Tuesday, July 28

sukaneka

tanggal 25julai 2009 bersamaan dengan Sabtu lalu, shaye dan budak2 rumah merajinkan diri menjadi wakil Blok A untuk sukaneka melalui program "1st year beginning" di UTHM ini..macam kanak-kanak kan? tapi hakikatnya ibu-ibu kanak-kanak yang join ni..ceh3..bukan shaye ok..shaye masih tetap muda lagi..sila abaikan statement panas itu..ceh3..! ha, malas nak cerita panjang, tatap je gamba yang ada ok! =)

belum apa2 lagi, posing dulu..ewah!

statement brani
"SAYA PAKAI KASUT PINJAM"
kasut shaye di rumah lorh!

dah macam gamba keluarga pulak..anak2 kecil turut serta..

shaye dah get ready tu..jaga2!

ha, ni nama pertandingan ni "periuk api"..Blok A menang beb!

excited eh...bagus2!

eh,apasal sume terbaring ni? ha ni pertandingan "ikatan kasih" shaye ada dalam gamba tapi tak mahu pandang kamera..malu beb! hahahah!

posing at pokok keladi..heheh..balik rumah gatal2..hambik!


sekian..rasa2 besh tak? wat muka serius..tapi yang besh nye, sepanjang sabtu dan ahad, makan FREE! yeay2!(lompat)

Saturday, July 25

mereka

today ntah mengapa perasaan rindu merindu itu datang dengan tiba2..maybe sebab sunyi kot duduk cni..n buhsan..huhu..perasaan itu bercampur baur sehingga sampai satu tahap shaye menulis dan meluahkan di dalam blog shaye..hehe..perasaan rindu merindu itu juga menyebabkan shaye berkeinginan untuk melepaskan diri di tempat yang penuh kebosanan ini untuk mencari keriangan yang berpanjangan..

nur syamimi
wahai si kecil,shaye sgt merindukan anda..senyum manis kamu terbayang2 depan mata shaye..ape lagi telatah kamu yang sgt mencuit hati lantas membuat shaye selalu tersenyum.

mama & abah
mama, era teringin nak makan masakan mama..kat cni tak besh..makan kena control..huhu..abah, jangan garang2 lagi ok..era tak nakal2 pun di sini..

emy & paly (my brothers)
emy,next week balik tak? buley kite practice lagu baru..chord ape kamu mahu? meh guwe carikan..paly,jadi anak yang baik ok..jaga abah & mama kat uma..

incik mueh
jaga diri sebaik2nya ok..if not, shaye pukul kamu! =)


ddspongebob
hey,shaye sudah sihat dah..dah tak demam dah..sorry tak reply text, ade hal td..shaye masuk sukaneka! yeay! jum jumpa?

nasuha
ntah mengapa shaye teringatkan anda..masa kamu makin suntuk..so,jaga diri baik2..lahirkan baby yang chumel ok..sgt xsbr menantikan kelahiran pertama..yes2! (lompat2)

cik ain
yana, thanx sbb sesi kaunseling semalam..! thanx kerana sentiasa ada bila shaye memerlukan cikgu kaunseling yang bertauliah seperti anda..syabas!

ayeim
wazzup bro! kamu juga,thanx ya dengan nasihat kamu..kamu penasihat yang bertauliah! yeay!

israihan
incik reyhan,sorry sumtimes tak reply ur text, agak busy lately..sorry ok..tapi tak bermakna kamu dilupakan!

ajiz
sorry bcoz tak dapat temankan kamu masa karnival kaunseling n kerjaya kat UTHM ni..shaye otw pulang mase tu..sorry ok!

mizatiqah
miza,sorry tak dapat ikut gi sekolah munsyi tu untuk jadi faci..shaye masuk sukaneka..sorry tao! next time jangan lupa bagitahu aktiviti2 baru ya!

Friday, July 24

senyum seindah suria

hyep..today shaye g PKU..amende PKU? Pusat Kesihatan Universiti la..hehe..hari ni shaye dilanda demam..tapi shaye kan gagah..disebabkan ubat-ubatan dalam simpanan dah cukup shaye malas nak jumpe doc..ceh,padahal takut..hehe..jap2,malas amek ubat tapi kenapa g PKU ya? jawapan nye, setelah hampir setahun plan nak g cuci gigi, baru hari ni menjejakkan kaki kat PKU tu..mentang2 la free kan..so,kite mestilah menggunakan kemudahan yang ada..syiok ah! selamat tinggal 'plak' gigi yang sibuk melekat2 di gigiku ini! yes2! hari ni shaye senyum lebih lain dari hari yang biase..ceh2!! after ni nak wat braces pulak..! (sangat yakin)

*tiada gambar coz ada masalah nak upload..huhu..maap..

Monday, July 20

ces!

isyh3..susah la nak update blog sekarang..ada certain2 tools tak appear..agak terbatas n agak tension jadinye..huhu..bajet kejap je jadi cam ni..ni dah agak lama la juga..huhu..sampai bila begini? huhu..

menchi!

Thursday, July 9

rindu si kecil

ha, syamimi menangis..1st time shaye lihat die menanges tao..even face dia sangat2 la sedih, tapi still cute jugak..ni dia menangis bukan ape, ntah ape yang dia main nta tiba2 je nanges..tercederakan diri sendiri la tu..hehe..if x, takde nye nak nanges..die ni susah nak nanges..bila kita marah pun die akan pandang je muka kite lama2..wat muke kesian memang terer..tapi bila dah menanges sebab saket,sedih gile beb! tak sampai hati nak lihat..sayang punye pasal..hehe..tapi senang je pujuk..bagi makanan, cnfirm buley senyum balik..hehe..!

Lazada Philippines