Tuesday, January 26

berkabunglah!

Annoncement
perhatian kepada semua warga UTHM! Mulai esok,semua WAJIB berkabung untuk masuk ke dalam Universiti Lelaki mestilah memakai songkok dan berlilit kain putih dan Perempuan hendaklah memakai tudung putih!

shaye??
barulah time tu nak bukak almari cari tudung putih..
aiyooo..tak banyak tudung putih ni.
if dulu tudung putih jugak jadi pilihan.bukan apa,senang nak match dengan baju.
tapi lagi kesian kot kat lelaki.
kena pakai songkok yang siap lilit2 kain putih.
tapi takpe la kot.
dah duduk Johor ni.dah jadi sebahagian rakyat dia la kan.
so, baru tadi kolej Perwira ni buat tahlil untuk Almarhum.


buley tahan ramai yang datang.al maklum la.wajib kan.dapat pahala lagi.hehe.


ha.budak2 cina pun datang.sebab ada perjumpaan sebelum tu.takkan la diorang join tahlil jugak kan.


ha.ini package..dapat pahala.pastu dapat makan lagi.rugi tak pegi.

so,esok shaye kena la pakai tudung putih.

bila shaye terjah dari satu blog ke blog tadi. jumpa pun blog yang dengar2 khabar dia mengutuk sultan.Isyh3.berani kamu ya? Shaye tak pasti penulis tu lelaki ke perempuan sebab shaye ni tak rajin baca berita.ini dia dah minta maaf dah kat semua rakyat Malaysia.maybe dia dah menyesal. tapi tak tahu la kan apa nasib dia?
Ini permohonan maaf dari blog Aduka Taruna yang shaye maksudkan.*klik je link
tapi bila shaye baca respon, lagi takut dibuatnya.
mana tak, semua bahasa yang tak patut keluar.
even orang tu buat salah, tegur elok2..
kan? shaye taknak bercerita panjang pasal ini.
yang penting, kita doakan je la orang yang dah takde tu dicucuri rahmat.

No comments:

Lazada Philippines