Tuesday, January 26

Tutorial : blog korang gemuk ke kurus?

hello everybody! ececeh..assalamualaikum.barulah muslimah di situ.hehe. ok readers..korang perasan tak yang widget shaye dah berkurang? widget? ape benda tu? alaa..benda yang kat tepi2 entry shaye ni. korang perasan tak dah berkurang? perasan kan? hehe. sekarang tak tahu la kenapa shaye sangat rajin blogwalking.


tup2 pegi la kat blog cik izzah ni. dia bercerita macam mana nak timbang berat blog. dan dalam masa yang sama buley tahu speed sekali. shaye pun rajin2 la try nak tahu blog shaye ni kurus ke gemuk.

mula2 timbang..aiyooyo..181.6kB..0.38seconds..




tak buley jadi.buang lagu.buang gamba.ha, kurang dah.164.69kB..0.32seconds.



gemuk lagi ke ha? aa..buang lagi.ha.amek.162.93kB..0.374seconds..



oppss..nak buang lagi.tapi cukup2 lah..korang pakai la broadband ke, supaya dapat masuk blog shaye dengan lebih laju dan mantap lagi.*ape kene mengena dengan mantap? ah..biarlah.hehe~


nak timbang menimbang berat blog?? ha..meh2..masukkan url blog korang kat link web yang tertera di bawah ni pastu timbang k? timbang blog je atau web korang.jangan timbang berat badan.*buley ke?lalala~

*klik bawah ini
|
|
\ /


1 comment:

ekin schmidt said...

wah!
nk p timbang jugakla ..
kalau berat susah plak blogger lain nk "pikul" kn :)

Lazada Philippines