Tuesday, January 26

dah besar dah korang eh?



ok entry ni khas untuk adik-adik shaye yang ada kat rumah tu.
berseronok agaknya.sangat seronok sebab mama dah duduk rumah.
so, makan minum semua terjaga.
lagi-lagi dengan perangai mimi yang mencuit hati.
beshnye la kan korang?
alangkah seronok shaye juga di rumah.
tak payah susah-susah susah duduk kat sini.
jauh dari family.*dari incik juge.hihi.
tapi nak buat macam mana.tanggungjawab shaye kat sini tak habis lagi kan.
beratnya kat bahu ni ok.
sebagai anak sulung, shaye kena lebih matang.*ye ke?

ok2, sebenarnye nak wish birthday kat emy.adik lelaki shaye yang pakai t-shirt tu.*tu pon kalau korang nak kenal la.hehe.
hari ni 26hb Jan kan? so,birthday dia la hari ni.mesti dia ingat shaye lupa nak wish.hehe.

ok emy,sila dengar..
*dengar ke?bukan baca.
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki k?
dah 18tahun dah kan? *yeke?
so,cepat-cepatlah cari kerja.
jangan bersenang-lenang kat rumah tu.
if taknak kerja, pergi isi borang masuk IPTA.
ngerti?
shaye doakan yang terbaik buat kamu.
nah..tiup la..shaye dah sediakan kek ni.hehe.



ok,untuk paly.
happy belated birthday.
15hb Jan.
untung la kamu.kakak pulang masa birthday kamu.
so, dapat la apa yang patut kan?
kamu juga.belajar rajin2 ok?
kakak kamu ni sentiasa mendoakan korang berdua kat sana.*macam jauh sangat je.
sebab apa?
sebab korang adik-adikku la..

2 comments:

Redbloodsnow said...

blated buffday utk dia gaks...semoga pjg umur dh rezeki melimpah ruah :) aminnn

|| nemo mimosh || said...

tenkiu2..:)

Lazada Philippines