Friday, January 22

kenapa shaye ada blog,kenapa blog ada shaye?

hamboi2..tajuk..hehe~
yela kan..tak salah tajuk shaye tu..
dah tentu setiap orang ada sebab masing2 kenapa diorang wat blog..
kan? kan? kan?
jadi shaye nak tanya,
kenapa korang ada blog??
agak-agak korang kenapa shaye ada blog?
saja nak menunjuk? poyo?
takde keje?
semuanya TIDAK ok!
sebenarnya motif shaye buat blog ni sebab minat.
shaye suka~
incik shaye selalu tanye, shaye nak jadi penulis ke?
Oh itu juga bukan..
Actually semuanya tercetus sebab seorang girl ni..
shaye minat gila kat dia (bukan lesbo ok)
Alaa..korang kenal tak?
jap shaye cari gamba dia kat Google..
ha,ini dia..
Cik Puan Lydia Ibtisam




dia ni kan berlakon cerita "Impian Ilyana" tu..
Jadi shaye sangat suka dengan watak dia dalam cerita tu..
Sometimes sampai terbawak2 n berangan kunun2 shaye Ilyana.
ayat favourite dia dalam cerita tu
"apa yang patut Yana buat?!!"
ceh3!~
Dalam cerita tu kan dia ada blog.
Hari2 dia akan tulis kat blog dia pasal kisah hidup dia..
Macam besh..
So, shaye pun nak juga wat blog..
dah jadi macam sumber inspirasi la pulak kan..
tapi tak la sebab shaye nak tiru dia 100% ke apa..
Shaye memang suka berblog ni..
Kita buley kenal orang ramai lebih dekat lagi..
Pastu kita buley tulis apa yang kita rasa, suka dan sebagainya.
Dan serta merta kita share sebahagian hidup kita..
Tak kisah la orang nak kata blog shaye ni "stupid blog" ke apa.
Blog je lah kawan shaye sekarang.
yeay!~

No comments:

Lazada Philippines