Sunday, January 24

mcD yuk?!

takde apa yang nak diceritakan..malam semalam kitorang (budak2 rumah lama) pegi makan mcD kat Batu Pahat..siapa kata mcD takde kat Batu Pahat ni??
ada la..! tak pecaye? jum!

layan gamba je la ya..takde story la..anyway..punah dietku..pegi makan benda2 yang banyak kolestrol..adush...! *tutup muke menyesal.


ni masa on the way..


ha..see? sampai dah..


ok geng! ayuh!


saja tangkap gamba abang ni wat kerja..nampak tak dia pakai songkok? berkabung sebab Sultan Johor kan dah mangkat..


get ready nak makan dah ni..


ini shaye punye..ayam goreng mcD..even dah pilih regular.stil pedas.huhu..shaye lagi suka KFC!


jemput2..~


wah2..baiknye Sue..


apahal pulak ni? oh..tambah meja..:)


tuan blog nak posing jugak..


dah? makan2..


dah habis makan terus pulang..

eh?? tak pegi jalan2 ke lepas tu??
*buley..tapi kena tido luar pagar sebab pak guard kunci pintu nanti..
ngggggee!

No comments:

Lazada Philippines