Thursday, January 21

networking lab

ok2..hari ini kita masuk lab networking ok..anda ditugaskan untuk wat kabel cross over dengan straight cabel.

ok.sila ambil barang2 dan perkakasan yang telah disediakan..


ini? ini benda yang nak check samada cabel kita tu berfungsi ke tak..


ha, susun wayar ikut susunan yang telah ditetapkan ok..ha, wat betul2,bang! haha~


ha,barang tak cukup..amek je kat sini..=)


ikut arahan dalam lab sheet ok!


ha..ni untuk cross over cable..


ha..pastikan wayar tu terletak dengan betul..kalau tak, ia tak berfungsi..


ha, ni shaye punye..cantek dan kemas tak? hehe~

ok dah la tu..dah siap buley balik..ni shaye dah tulis kat entry ni, tak payah wat report takpe tak??

*pemalas punya orang!
(tepuk dahi)

No comments:

Lazada Philippines