Thursday, January 28

rahsia disebalik kelas malam!

Cik Era, kamu patut berada di kelas.
Tapi kenapa kamu dah ada kat rumah?
*soalan panas.

Err...emm..saja keluar awal.oppss!
*jawapan nak panas jugak

Ok ceritanya begini. Sebenarnya kitorang ni ada salah faham tak tahu kelas minggu ni kat mana.Pegi-pegi,opps! salah kelas la.huhu. Nasib baik dapat contact ketua kelas dan kitorang pun pegi la kelas tersebut. Kelas pukul 8pm tapi sebab salah masuk kelas, jadi 8.30pm. *sebenarnye ramai lagi tak sampai.gara-gara salah kelas la.

Tapi bila bukak2 pintu dewan kuliah je, pergh! korang tengok sendiri la.dah penuh. siap duduk2 kat lantai lagi.huhu. lecturer pun macam tak kisah je.makin lama makin ramai yang datang pastu semua pun bersila kat belakang.haha.macam kenduri la pulak kan? tapi bila dah bersila kat bawah pastu dalam keadaan yang tak selesa,buley masuk ke belajar? *padahal yang duduk kat depan pun sama je.hehe.shaye tak kata semua.ada la.

kita tengok je la ragam diorang ni.shaye? keje shaye snap picha je la.haha.maafkan shaye cikgu.*cikgu?kunun2 sekolah.






agak-agak sejam lebih dalam tu, kitorang pun cabut la..hoho.jaat2 kan? huhu.lagi sekali,maapkan shaye cikgu.shaye takde pilihan. *ceh.alasan.

keluar je kelas.pergh! lagi hebat.lagi ramai rupanya.diorang melepak kat luar kelas.berkelompok2.study group ke apa? haha.no kumen.sebab terjadinya perkara ni? lecturer tak besh kot.huhuhu.again.maapkan shaye cikgu..

ok,terjah!
tengok tu? tapi kira ok diorang melepak.shaye dan kitorang? balik terus.majuk la kunun kan.


*gambar kabur sebab takut diorang tahu shaye snap picha diorang.haha.


*ha,yang tu kelompok budak pompuan pulak.discuss ape ya? haha~

banyak lagi kelompok melepak ponteng duk luar kelas sebenarnya.tapi ini je dapat shaye snap.kesimpulannya, jadi student ni tak sah kalau tak nakal.

*jangan tiru macam shaye ok!

4 comments:

HanYa DiriKU.... said...

huhuhu..aku x pegy pun kelas smlmmm.....

~ ReD ~ said...

study kat mana ni?:)

Nazatul shima said...

lor..suke ponteng upenye..ish3..

|| nemo mimosh || said...

To Hanya Diriku,
wah..lagi besh tak pegi..ape ni,orang kuat keusahawanan ni~

To red,
kat UTHM johor.

To nazatul,
Opps..terpakse..sahye tak bersalah.ceh2! hehe~

Lazada Philippines