Wednesday, January 27

'Reddish Contest : Nama Untuk Amoi Merah'


ok korang nampak tak gambar doll kat atas ni?
cute kan? shaye terserempak masa blogwalking tadi.
jumpa kat blog cik zie.
Tuan empunya doll ni buat contest.
senang je, just suggest nama untuk doll dia yang kiut miut nih! *kalau la shaye dapat.
maklum la sejak akhir2 ni shaye dah start minat red color!
lagipun saja je nak join contest2 nih.hikhik

ok2..berbalik kepada nama.nama yang shaye suggest kan ialah..
..................
.................
MIYA!
*simple je kan?
sebab? selalu nye yang suka tengok benda2 macam ni budak kecik je.
diorang tu mana la cukup gigi lagi.
so,nak sebut merah tu macam tak brape betul.
lagi senang diorang sebut MIYA = MERAH
kan? kan?
haha..apa2 je lah!

korang nak join?? masuk je kat link bawah ni!
syarat2 penyertaan di sini!
|
|
|
\ /
Reddish Contest

2 comments:

Redbloodsnow said...

hehe....last minit contestant :P Miya ea. unik name n simple gak. Senang nk panggil ^_- Akan di pertimbangkan :)


Tenkiu ea adik comey for joining akak nyer reddish contest nih..hikss

|| nemo mimosh || said...

u're welcome..:)

Lazada Philippines