Sunday, January 31

Without Borders Contest

ok. ni contest kedua yang shaye join.
tak tahu la sempat lagi ke tak.
cik edrina, ada peluang tak untuk shaye ni??
takpelah. if dah tamat tempoh, korang tatap je la picha ni k?
cik edrina,
shaye join part 1.


kepada sesiapa yang nak join contest ni, klik je kat link yang shaye dah buat kat atas ni k?
tu pon if masih sempat la..haha.


http://zaihazrasulaiman.blogspot.com

5 comments:

Edriena Hazelina said...

link blog tu letak kat dalam gambar ye. da edit nanti bagitau saye.

Edriena Hazelina said...

okieh.. da ngam..

|| nemo mimosh || said...

tenkiu~

farysa said...

gud luck dear
=)

|| nemo mimosh || said...

u too farysa..:)

Lazada Philippines