Monday, February 22

dah lebar, luas pemandangan.

ok now my blog dah lebar, luas. buley lari-lari kat situ rasanya.hehe..puas jugak nak adjust..kepada yang komen dan bagi respon, thanks tau..!

kat bawah ni antara yang komen pasal body post shaye yang before ni memang kecik pun..tapi sebenarnya shaye suka..takpela, takkan nak baca blog syok sendiri pulak kan. so, shaye pun telah melebarkan dengan seikhlas hati..widget wigeo pun shaye dah buang dah untuk elakkan kesukaran korang..









ok, diharapkan korang rajin-rajin la singgah kat blog shaye lagi ok..segala kesulitan amatlah disesali..:)


*maybe dah terbiasa tengok blog sendiri chumel kecik molek, bila dah lebar pastu besar macam kekok pulak..haha~

5 comments:

TMUkmkd said...

hehe ok dah tu. widgeo tu klu bleh jgn guna la :)

|| nemo mimosh || said...

see? dah tak guna dah..:)

TMUkmkd said...

haha thanks :D sebab widgeo memang masalah
p.s tukar link nak?

|| nemo mimosh || said...

yuk! :)

TMUkmkd said...

http://syafiq.net/tukar-pautan/
dah :)

Lazada Philippines