Tuesday, February 23

Kesan tak update blog dan tak buat blogwalking

Ternyata jelas dan benar apa yang diperkatakan oleh en.eyriqazz kita di mana salah satu cara untuk menaikkan unique visitor adalah dengan cara selalulah update blog anda, rajin-rajinkan diri blogwalking dan lain-lain. Nak tahu lebih lanjut, pergilah baca-baca tips kat blog dia.

Minggu lepas adalah cuti raya cina, so shaye memang tak dapat nak update blog shaye sebab kat rumah belum pasang Internet. Dan disebabkan itu jugalah blog shaye diisythiharkan cuti seminggu.*ikut tuan jugak la kan. Maka, tiada aktiviti berlaku di situ dan aktiviti berblogwalking jugak takde. Dan hasilnya adalah seperti berikut:



Ok, yang ni graph tunjukkan berapa ramai yang visit minggu ini. Dari 16hb feb tu korang dah nampakkan?? merundum jatuhnya.. Yang shaye bulatkan tu, semalam punya.. Baru naik sket sejak balik sini balik. Mentang-mentang la tak update sebab shaye balik Port Klang, korang tak mau lawat pun blog shaye. *majuk!




Ha, yang ni minggu lepas punya. Dah terang2 12hb sampai 15hb tu berapa kerat je..huhu..




Yang ni last month punya, diz month punya entah macam mana la agaknya..

Oleh sebab itu, anda diharuskan rajin-rajinlah mengupdate blog. Bila takde cerita baru dan hot, siapa pulak nak baca blog kita kan? Lain la blogger tegar macam Hanis Zalika, Bang Nara dan lain-lain.*ntah brape la income diorang dapat sebulan dengan Nuffnang kan. Dan rajin-rajinkan diri dengan blogwalking. Tak rugi. kita akan dapat ramai kawan dan dapat kongsi banyak pengetahuan. Tak percaya? Tepuk dada tanya Nuffnang. haha~

5 comments:

sнaк said...

Hey-hey. Terkejut saya tgk blogpost ini sbb the exact same one (cuma topic post is different) is in my drafts.

Tapi betol . . . kesan tak update post & blogwalking memang nampak sgt.

P.S : Nantikan post saya pagi esok, yek ?

~kuyam~ said...

mmg da..lau kite xupdate,trus lah kurang visitors

Hasan Amran said...

kena masuk blog orang len jugak ke? glogwalking akan membantu jugak ke? saya budak baru belajar...hehehhe

Admin said...

kenalah rajin blogwalking ni..hehehe

maya
http://coretanmayaku.blogspot.com/

BeaN MorENo said...

so kesimpulan untuk awak..belilah berukband agar boleh update di rumah

Lazada Philippines