Tuesday, February 2

mataku cantik menawan, siapa lihat pasti tertawan.

shaye ingat nak beli sumthing la..teringin nak beli.* teringin nak menghabiskan duit.

even shaye ni bukanlah seorang yang rabun warna, rabun jauh, rabun dekat ape semua tapi shaye teringin nak pakai benda kat bawah ni..oh..(mata berkelip2 pandang gambar bawah ni)



Ape bendanya Era? Kau nak pakai benda ni?
Buley tahan ke? Orang kata leceh.Kau nak jugak?



Benda ni namanya kanta lekap.pergh.ok2,contact lens.dengan pakai benda ni wat mata kita jadi warna-warni. ye! shaye sangat sukakan color. so, tak kira la leceh ke, shaye nak beli juga. yang takde power punya la. saja nak glamer2 sket. bawak gi jalan2 ke, dating2 ke.. *tiba2 feeling minah salehah pulak.haha. jangan marah ye. eh, buat ape nak marah.ha, jangan jelez ayat sepatutnye..*buley la kelip2 mata pandang incik shaye.hoho.agak2 dia terguda ke? opps! ntah2 tak heran pun.ceh!

agak2 korang bila shaye pakai lens ni ada macam akak sebelah rumah shaye ni tak?



ke macam cik tipah ni?



takpun macam cik julie kita ni? pergh.cantek2..



tapi kalau macam ni shaye takmo la..besar sangat la pulak.macam nak makan orang je? tak seswai ok..takut ai..hehe.



agak2 korang color ape yang seswai untuk shaye ha? shaye nak beli tapi tak tahu nak beli color ape..yang kat bawah2 ni ok tak?



yang ni? oh tidak..macam badut ade lah.huhu..


tapi korang rasa macam mana yang lagi seswai?? persoalan di situ..

atau korang nak kata mata shaye dah cukup chantek? *bikin panas
hahahaha~

gambar =credit to google
name2 model rekaan semate2.

9 comments:

Nazatul shima said...

xtakut sakit mata ke?:)

|| nemo mimosh || said...

saket ke? *chuak

Jawa a.k.a USERMODE said...

wah wah...sangat suke (dalam gambar last) yang baris kedua paling kanan sekali dan yang baris ketiga paling kiri...

isk... tapi unfortunately, sampai skang aku takot nak pakai kanta lekap. XD

|| nemo mimosh || said...

Jawa..awat macam pelik je kamu suka? haha~

SHeLYN said...

hehe...
ramai yg pakai juge...
yok kte pakai same...
lau nk try yg glamour nie,cube warne green kerw,purple kerw,grey kerw...
cantek siot...
p kene jage2 tw...
^^

fLoRanCe said...

santekk~~~~~!!!!!!!!!!! suke tgk..tp x reti nk pakai..heee...^.^

|| nemo mimosh || said...

cantek kan? dah beli dah..wane grey..esok kot dapat..yeay!:)

SHeLYN said...

woohoo...~~
grey cantek...
nnt u pakai kt mate besar u lagy cantek...
hehe...
^^

HafizChan said...

aku tgh carik yg warna pink n purple. lawa beb

Lazada Philippines