Wednesday, February 10

Memori header Cik Nemo kita

hmmm..fikir punya fikir, tergerak hati nak tukar header baru.. Yelah, mana tahu korang dah naik menyampah tengok header ni tak berubah apa pun. Apa lagi layout. Bukan apa, nak tukar layout tu, kena tukar coding sekali. Tu la malas tu. Takde masa. Tunggu je lah nanti bila time rajin tu datang ye..*bila tu? haha.

Setakat ni shaye dah ada empat header dah. Tengok la nanti kalau banyak masa, shaye wat header baru takpun tukar template baru sekali. Barulah korang rajin nak jenguk blog ni kot...*kot.huuhu. Ha, kat bawah ni header yang dimaksudkan.


Yang ni shaye guna masa mula-mula berblog. Muka budak2 tak? Haha..Shaye start berblog hujung tahun 2008 kot..Takpun awal tahun 2009..Tak hingat dah..Masa ni entah apa-apa yang shaye tulis entah.haha.Ayat "You Just Don't Know Me" shaye guna masa tu.


Ok, lepas tu header yang kedua. Masa ni dah rajin dah berblog..Sebab tu rajin buat header baru. Simple je. Masa ni dah tukar ayat "There Is So Much Behind This Smile" ..Ayat ni shaye guna sampai sekarang sebab sesuai blog ni iaitu lebih kepada personal life. Semua hitam putih sebab masa ni takde colour lain yang shaye suka..*pssst.baju yang shaye pakai tu macam baju pengantinkan? hakhak.


ok, makin lama makin rajin bertambah-tambah rajin berblog. Header ni banyak colour2 sebab masa ni baru la shaye berminat dengan colour-colour terang macam ni..Sebab hati berbunga-bunga kot.ceh! Dah lama-lama tengok buhsan la pulak, so shaye tukar header lain. *sebab banyak bunga-bunga cinta.hoho.


Ok, lastly, ni header yang shaye gunakan sekarang. Perasan tak? Setiap header mesti ada muka shaye? Dah kata pun tuan punya blog. Jangan korang complain asyik muka shaye je..hehe..Nak taknak korang kena tatap jugak. hehe..


Ok, shaye merancang nak buat header baru. Ada sebarang cadangan???

5 comments:

white eve said...

saye2! sy nk bg cdangan..pe kete kali ni header...gmbr 'be2' plak? asyik gmba besatu je..ngahhaa

|| nemo mimosh || said...

ohoho! ini bukan blog be2, ini blog bsatu la..hikhik.:P

Nazatul shima said...

sume banner tu cantek!:)

|| nemo mimosh || said...

tenkiu shima..:)

|| nemo mimosh || said...

tenkiu shima..:)

Lazada Philippines