Friday, February 5

pulang marilah pulang bersama2!

gud moning everybody! *moning ke? dah jam 12 ni era oi..
yeay2! today shaye nak pulang ke rumah.
Tapi yang tak besh, hari ni jugak shaye ade test. Test Object Oriented Programming.
Pssst..nasib baik open book.*diam2 k?
wish me luck ya!
sebab nak balik?
nak pegi wedding membe lama masa kat kolej dulu sabtu ni.
minggu depan balik lagi.adush..
ok2,nanti balik shaye story kat korang k?
doakan shaye selamat pulang dan selamat sampai tau.



and lastly, rindukan shaye ok?
shaye nak jumpa budak kecil ni..
dia dah pandai sebut nama shaye tau..
macam ni.
"Iyaaaa!"
yang bermaksud Era.
hahaha~

12 comments:

white eve said...

ngahahha...iya~~~ iya blek cpt aw....nanti titer windu iya~~~ (^+^)y

|| nemo mimosh || said...

haha..tunggu iya pulang taw! :P

fLoRanCe said...

have a safe journey dear~~!!! ;p

adnil linda said...

nk balik umh jugakkkk.....

Nazatul shima said...

kalo open book mesti agak susah tu.hehe..slamat jalan era..:D

Aus said...

orait..selamat jalan..ahaha..
tc..

ISU LELAKI KUAT MERAJUK

saya_arief said...

oop sgt bez...

touyakaruma said...

bagi orang bujang macam saya ... pukul 12 masih lagi pagi so takyah bangun tido lagi.

Muhammad Fathurrahman Mu'az said...

kawan lame? humm... ye la 2. mcm shaye x nmpk pgntin laki 2 pndg kamu mcm mane... jgn choba main mata!!!

|| nemo mimosh || said...

sayang oi,pengantin tu dah kawen.harap maklum..:)

Eyriqazz said...

so sweet anak awak...

|| nemo mimosh || said...

itu anakku bukan anakku..:)

Lazada Philippines