Thursday, March 4

Aku tak pecaye air Batu pahat!

Musim panas kan sekarang? Bahayes ok. Actually shaye sedang bersin2, batuk2 dari tadi.*sambil lap hingus. Ni semua gara2 lepas mandi tadi. Budget nak mandi lama sket tapi tak jadi sebab lemas tak tentu pasal.. Mata jadi pedih pastu macam ada wap yang memerangkap dalam bilik air tu.. huhu. Benda ni jugak terjadi disebabkan oleh air yang dibekalkan untuk kitorang maybe terlebih klorin. pergh. Takpe ke korang? Tak membahayekan? Risau ni. If bersin kejap-kejap takpe. Ni sampai sekrang pun tak baik lagi. Tengok budak-budak lain masing2 pegang tisu sebab selsema. Tekak pun sakit ni sebab minum dari sumber air paip. Adush..nak beli? tinggal 10hengget je ha..huhu.

Korang tak pecaye? Ha ni sumber dari budak hostel shaye.*cilok dari fb. Diorang pun menyedari perkara yang sama.Apa patut kitorang buat? Takkan tak payah mandi pegi kelas? Oh tidak. Jatuh la saham kan? *pergh.selamba cakap macam ni. pujuk incik sekarang. haha.


-Sila Baca-




sambungannye..sorry senget sket.haha.
*sila klik gambar kalau agak2 tak berapa nak jelas.


Terbukti kan? Macam mana ni? Rasa macam ada satu cara je..Ape dia? Ha!
BALIK!

lalalalalala~
BANYAK CHANTEK KAMU!

6 comments:

Nazatul shima said...

hahaha..tau nak balik je u ni,,eheee..

fikaryna said...

alasan nak balik la tuh..apa2 pun..take care..huhu..

|| nemo mimosh || said...

hep2..tak balik ok diz week..hehe..:)

Aus MeLankoLik said...

agakla kalau telebih klorin..
bhye la..
sat g rambut pun jadi melekat - lekat jek..

era , hahaha . aku buat post jiwang2 stp yg ke 100 , 200 , 300 kalau ikut plan aku.

keke , aku bgtaw awal2..takut pasni kau xske bace lak..hahaha..

enyheartsdiamond said...

hahaha..alasan x munasabah :)

|| nemo mimosh || said...

Aus :ok2,pasni aku pura2 wat tak terkejut...:)

Eny: Munasarawak je..:)

Lazada Philippines