Monday, March 22

haiyaa! kena tag lagi oh.


Tag tag tag!

Again. Kena tag!



Tapi takpe, ada masa sket ni shaye cobe juga buat tag ni. Tak lah shaye dibebani dengan hutang-hutang tag lagi. Ceh3. Hehe. Ok, kali ini shaye di tag oleh cik White Eve. Takpe, tak salah kita saling support mensupport each other kan. kan? Ok, secara direct terus menjawab soalan yang dikemukakan. Ibarat artis pisang panas. Eh betul ke ayat? Artis goreng pisang panas. Eh? Ah, ape-ape jelah.


1) Siapakah diri anda di rumah?
Shaye? Emmm. Shaye seorang kakak yang punya dua adik lelaki yang tingginya melampaui ketinggian kakaknye ini. Adik-adik kena ikut cakap kakak. Kalau tak ikut, kakaknye akan merajuk! Seorang yang degil tapi berhati mulia. Bajet. haha.


2) Siapakah diri anda di samping rakan?
Seorang yang sederhana. Tak la menyerlah mana. Pendiam tapi bila dah rasa serasi, memang tak benti bercakap. Seorang yang gila microphone time karok je. Time present, serta-merta bagi microphone kat orang. Haha. Suka berkawan tapi tengok dulu diorang ikhlas kawan dengan kita ke tak. Takde kawan yang bersebab ok? I tak berminat.


3) 5 benda yang anda idamkan tapi belum tercapai.
  • Pegi aquaria yang paling besar sekali dalam dunia. Time tu ada la dalam ratus-ratus gamba yang shaye amek.
  • Laptop kaler putih. Nak sangat!
  • Nak keje dan kumpul duit berkoyan-koyan.
  • Nak jumpa Dato' Siti Nurhaliza. Dari kecik minat tapi tak pernah jumpe.
  • Nak nyanyi 1 lagu masa majlis kawen sendiri..opsss! Haha~

4) Siapakah nama pasangan anda?
Korang pun tahu kan. Incik muaz.


5) Ceritakan 5 perkara yang paling anda tak suka tentang pasangan anda?
  • Tangkap gamba main-main, pastu delete gamba yang shaye amek dengan alasan tak chantek!
  • Pegi mana-mana tak bagitahu.
  • Berseronok tanpa bawa shaye ikot bersama. Tak aci!
  • Mencari pasal dengan menyebut nama-nama pompuan yang tak wujud
  • Tak senyum.

6) Bila tarikh anda couple..?
Rahsie. Haha~


7) Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda..?
Accident. Tapi alhamdulilah selamat sampai rumah.


8) Lagu tema cinta anda..
Cari jodoh- Wali Band -lagu febret mimi


9) Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda..?
Senyum selalu dan kurangkan merajuk.


10) Tag 10 rakan anda yang lain

Malas. haha~

4 comments:

Nazatul shima said...

minat siti juge!!suke sore die zaman muda-muda..hehee..

Aus MeLankoLik said...

dah jumpe jodoh ? hahahak

shazika said...

eh..kat mana eh kau tgkp pic tu? lawa la bckground

|| nemo mimosh || said...

I city la..:)

Lazada Philippines