Tuesday, March 9

I Just Love Good Smelling People

Salam readers. Topik kita hari ni ialah "I Just Love Good Smelling People". Ok, semua pun suka kan orang yang berbau wangi kan? Shaye pun suka. Siapa2 je la yang wangi, shaye akan duk dekat2 je dengan dia. Haha. Rasanya takde pulak yang sukakan orang yang busuk. Aiyoo. Kalau ada tak normal kot. Haha. Tapi uols kena ingat, jangan pulak suka orang bau wangi tapi diri sendiri bau....ya ampun..! Tak pasal2 ada iras2 bau pakcik janggut di bawah ni :





Nak macam tu? Takmo kan? Kan? Oleh sebab itu, kita perlulah menitikberatkan bau badan kita supaya selesa bila berhadapan dengan orang sekeliling. Lebih2 lagi orang tersayang. Oppss! Betul ape. Takkan nak berchenta dengan orang busuk kan? Dengan itu, shaye syorkan anda semua gunakan produk di bawah ni. Terbaik ok!



Adidas Action 3


Shaye sukakan produk Adidas ni sebab shaye sendiri gunakannya. Bukan shaye saje, incik shaye pun. Shaye guna dedorant Adidas untuk women punya. Memuaskan. Sebab buley tahan wangi 24jam. Lagi2 shaye seorang yang kuat berpeluh. Sihat la katakan. Haha. Incik shaye memang guna produk Adidas. Sentiasa wangi je. I like! Dia tak mandi pun shaye takkan perasan punya. Aduhai. Hehe.


Adidas Action 3 ni jugak telah jadi penaja rasmi untuk Project Alpha Season 1. Apa bendanya Project Alpha tu? Ianya adalah sebuah rancangan realiti mengenai kehidupan blogger2 tegar terpilih. Untuk Project Alpha Season 2 jugak Adidas jadi penaja lagi sekali. Cayalah! Ha, kalau uols nak tahu lebih lanjut mengenai produk Adidas ni silalah ke laman web Adidas Action 3. Pastu kalau uols nak tahu lebih lanjut mengenai Project Alpha Season 2, buley join laman rasmi Facebook Project Alpha Season 2:






Project Alpha Seaso
n 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS


10 comments:

saya_arief said...

akn di cuba nanti itu produk..

~kuyam~ said...

harus cuba!hehe
nk jd duta produk ke cik nemo? :)

|| nemo mimosh || said...

haha.tak la..saje promote mane tahu dapat RM20 untuk 100 yang pertame..:)

Aus MeLankoLik said...

hahaha ,
dengan ini secara rasminye..
aku jeles dgn org2 yg wat entri ni..
kekeke..

aku anggap korang ni busuk..
saje nk cover wangi ngn entri camni..
hahaha...

|| nemo mimosh || said...

aus jelez..yeay!
yang penting kitorang memang wangi dari asalnye.. ;)

♥ suterakasih ♥ said...

owhh..wangi ekk??sll nmpk tp xpenah plak nk cium bau hehe

|| nemo mimosh || said...

cobalah~

Eyriqazz said...

P/s :jangan lupa letak badge facebook project alpha di sidebar..kalau tak Rm20 tak masuk....

Eyriqazz said...

hak3..comel la kambing tu..kambing peliharaan ke>?

|| nemo mimosh || said...

yeke? alamak! ok2..:)

Lazada Philippines