Monday, March 29

I Wanna Be a Project Alpha TV Star!

Project Alpha Season 2 akan kembali!
Dan siapa yang diplih pada kali ini? Jum kita tinjau.




Ye, bukan shaye. Adush.



Tapi mereka! Nak tahu siapa mereka, klik gambar ok?



Nak jadi Project Alpha TV Star? Bukan sekarang. Tapi untuk Season 3 nanti. Caranya mudah saja. Sila buat satu video (60 saat or less), mengikut kreativiti anda kenapa anda patut berada di Project Alpha!


Untuk audition, sila ikut arahan berikut:

Step 1: Join ruumz takpun kalau dah join, sila login akaun kamu.

Step 2
: Join Project Alpha ruumz group pulak!

Step 3
: Kemudian, sila upload video kamu ke dalam album yang berlabel 'Auditions'. Buatlah video ape2 pun yang buat kamu rasa kamu layak jadi Project Alpha Star yang seterusnya.

Step 4: Jangan lupa masukkan tajuk dan sedikit penerangan pasal video korang tu.
* Tip: Kamu buley tag diri kamu dendiri supaya ia akan terpapar kat kamu punye ruumz profile page. So, senang la orang lain nak tengok. Tak gitu?

Step 5: Untuk meningkatkan peluang dipilih, kumpulkanlah orang-orang kampung ke, kwan-kawan ke untuk vote video kamu dengan pilih "Like"



Hadiahnya :

Pemenang untuk Top 3 akan jadi sebagai guests bloggers dalam Project Alpha musim seterusnya dan juga akan membawa pulang dengan :

Hadiah Utama
- 3 hari 2 malam menginap di 360Kuching Hotel, Kuching in a Deluxe Room berserta sarapan pagi for 2 pax
- Adidas ACTION 3 hamper bernilai RM100 (Termasuk South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid bernilai RM199

Hadiah Kedua & Ketiga
- Adidas ACTION 3 hamper bernilai RM100 (Termasuk South Africa 2010 mini ball)
- P1 W1GGY Prepaid bernilai RM199



Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions or projectalpha.ruumz.com/groups

4 comments:

Aus MeLankoLik said...

hahahak ,
wei aku tak pernah buat lagi instant cash , hahahak .

|| nemo mimosh || said...

asal tak buat? rugi..:)

Aus MeLankoLik said...

Ntah , cam serius , takut la . hahahak .

|| nemo mimosh || said...

hehe..wat entri jiwang2 buley pulak..hikhik..:)

Lazada Philippines