Friday, March 19

My Favourite Surfing Spot

Salam semua. Agak-agak masih tak terlambat ke kalau shaye menulis entry post tajuk kat atas ni? Isyh3..hehe. Biarlah. Tak kire! Nak tulis jugak. Hehe. Ok, korang suke online? Of coz la kan? Tapi kat mana korang suka surf Internet tu? Kat ruang tamu? bilik? dapur? *untuk tukang masak je.


Ok, shaye seorang student. Memang hari-hari kena surf Internet. Banyak benda nak buat. Ececeh. So, kalau nak online terpakse la mengharapkan wifi kat kolej ni. Sebab tu lah, korang akan nampak shaye angkut laptop ni kat mana saja demi mendapatkan signal wifi. Sedih tau. Tak kesian ke kat shaye, incik Nuffnang? Sekarang ni banyak promosi pasal P1 W1max ni:




Kalau ada peluang, nak juge cuba. Agak-agak incik Nuffnang buley bagi tak? *tanya sambil angkat-angkat kening. haha~



Ha, berbalik kepada tempat kegemaran shaye untuk surf Internet kat hostel ni, sebenarnya shaye flexible. Kat mana-mana pun shaye suke asalkan dapat Internet dan tempat itu selesa. Tapi tempat yang paling shaye suke dan selesa ialah:


Ini!!


Eh silap! silap! Bukan kat meja ni! *kantui.






Ha, dah tentu la meja yang dah disediakan kat hostel ni kan. Meja shaye bukan kat atas ni tau. Malas nak amek gambar meja sendiri, so shaye pinjam gambar kat makcik Google je.hehe. Tapi lebih kurang macam ni la mejanya. Takde almari2 kat tepi ok, rimas la pulak. Ok, shaye suke yang kosong je. Depan mata buley tampal-tampal gambar ke, ape2 jelah. Dan sebab shaye suke duduk kat sini ialah :


  • dapat online secara berjemaah dengan rakan serumah sambil tukar-tukar fikiran.
  • dapat jeling-jeling orang sebelah dapat Internet ke tak.
  • ini tempat shaye, takde orang lain buley duduk.
  • dapat feeling-feeling macam duduk kat cybercafe gitu. haha!


ok, itu saje untuk hari ni.
Anda buley rujuk pada link ini.
Project Alpha Season 2



Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

No comments:

Lazada Philippines