Monday, March 22

No sweat!

Kaum wanita sekalian!

Sila hindarkan diri anda dengan lelaki-lelaki yang berbau peluh. Berpeluh memang baik untuk kesihatan tapi kalau dah sama bau dengan pakcik janggut ape kes kan? Siapa pakcik janggut? Ada kat entry I Just Love Good Smelling People hari tu.


Untuk anda yang kuat berpeluh, seperti yang shaye hebahkan kepada anda mengenai entry I Just Love Good Smelling People, produk yang patut anda gunakan untuk menghilangkan bau peluh takpun bau ketiak anda ialah :

Adidas Action 3 : Fresh Anti-Perspirant Spray.




Kenapa perlu memilih Fresh Anti-Perspirant Spray? Semuanya terjawab kat atas. Kalau nak tahu lebih lanjut, klik gambar di atas buley terus ke web dia.


Dan disebabkan Fresh Anti-Perspirant Spray juga, anak pakcik janggut (Jimi bukan nama sebenar) tidak perlu risau lagi. Maaf! produk ni bukan untuk ternakan ye, tapi Jimi ni duduk tengah bandar. Biaselah. semua benda dia nak try. hoho!


Jimi weng weng!


Project Alpha's Faceboo
Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open! Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions

2 comments:

~ ReD ~ said...

nak tanya la.. kalau tak tweet, x layak ker?huhu.. kena ade twitter gak eh??

|| nemo mimosh || said...

yeke? yg tu bukan optional ke?

Lazada Philippines