Sunday, March 7

Oh Alangkah Indah Jika......

Salam semua. Hmmm. Cepatnye masa berlalu kan? Jumaat, Sabtu, hari ni dah Ahad. Ingatkan nak rehat lama sket. Dengan keje yang bertimbun. Menchi2! Ok, kan ke besh dapat cuti lama pastu bila cuti2 ni shaye berada kat :



Sebuah pantai yang indah dengan sadisnya tengok matahari terbenam. Kat sini dapat tenangkan hati. Berkelah dengan family, bawak mimi dan incik. Eh, silap! Diorang yang bawak shaye. Masa ni main kejar2 dengan mimi. Ececeh! Pastu dapat kejar pegi tanam dia dalam pasir. Kejam. Masa berkelah tu dapat makan Nasi Ayam. Pergh. Berkelah makan Nasi Ayam ke korang? Haha. *makan aje ingatnye.adush!



Takpun mengurat abang sampan ni supaya bawak shaye pegi jalan2 dalam hutan. Tengok keindahan yang diciptakan Tuhan. Time ni mimi confirm tak buley ikut. Nak bawak incik ke ha? Yang penting kena tanya abang tu betul2 ada buaya ke tak kat situ. Bahayes kalau tak kena ngap! hehe.




Pastu dapat pegi sebuah kampung yang sunyi dari kesibukan kota. Pergh, seronok! Agak2 korang kampung mana je ada ye? Mesti kat dalam hutan macam tu lah kan. Jangan kampung orang asli dah la.. Tak pasal2 kena ngurat dengan anak ketua kampung. Hahahaha. *Entah anak ketua kampung tu berkenan kat aku ke tak.haha.





Oh mak! Gulp! *telan air liur. Takpelah korang. Lain kali je lah shaye ajak korang berangan lagi. Potong betullah rimau ni. Tiba2 je kat kandang rimau. Korang nak duk kandang rimau? Hohoho~

10 comments:

fLoRanCe said...

hehehehhe...sonok kan kalo dpt bercuti...;p
haih..mlsnyer nk g keje esk...huhuhuhu...=(

|| nemo mimosh || said...

tawu takpe, esok klaz pack..oh tak besh!

~kuyam~ said...

bestnya mcm yg u imgne tu
i love weekend lots! :')

mu'az said...

Jom g Langkawi?

Nazatul shima said...

haa..kan da kena marah ngn rimau tu,.,hehehe..pic kampung tu cam bez..:)

Aus MeLankoLik said...

hahaha..
wei2..
aku pun minat lepak2 kat empt cmtu..
cam tenang giler..
haha..
tp syang x cukup belanje..
hahaha..

|| nemo mimosh || said...

angan2 dalam sedar je la..:)

fikaryna said...

mmh best..hik2..nak itut..

Natasha said...

ahakzzzz..pak belang tuh punya tenungan terus mambatalkan angan2 erkk??ahahahah

|| nemo mimosh || said...

tawu takpe..haha~

Lazada Philippines