Saturday, March 6

oppps! shaye kena tag.

ok, hari ni shaye kena tag! Tag daripada cik whiteeve ye kawan2. cik whiteeve ni merupakan salah sorang teman karok shaye bila kat UTHM ni. Btw, tenkiu very much sebab tag ye. Shaye ingat nak update blog tapi tak tawu nak story apa sebab agak sibuk. Hep2, berbalik kepada tag, sangat simple nak jawab.

  1. you have to printscreen wallpaper that you are using now
  2. Tell us why you like the wallpaper?
  3. Tag 10 people
ok, untuk soalan pertama wallpaper yang shaye gunakan sekarang kat bawah ni le..simple je. gamba kasut. ceh. tu gamba shaye tangkap sendiri ok, bukan amek kat Internet or mana2 sumber lain. Lagi satu, shaye edit sendiri juga. Tak la edit canggih mana pun. Bagi nice sket je.



Untuk soalan kedua pulak, kenapa? kenapa shaye suke ye? Errmm.. kat gambar tu dah terang2 gambar kasut kan? Orang bukan tahu pun kasut2 tu kasut siapa melainkan tak baca betul2. Yang kecik tu kasut cik mimi, yang pink tu kasut shaye, yang biru tu kasut incik shaye. Kenapa kitorang menanggalkan kasut bersama? Sebab time tu kitorang baru sampai rumah sebab balik dari berjalan-jalan. Time balik karaoke hari tu kot. So, pada shaye gambar ni akan mengingatkan kenangan yang buat shaye ketawa takpun smile. Sebab? seronok le! Apa la korang.

Ok untuk soalan ketiga. Siapa eh shaye nak tag? Shaye tag secara random je la eh. Kepada yang tak di tag tu next time i will tag you. dun wury.

Yang bertuah :
  1. Nazatul Shima
  2. Fikaryna
  3. Aus Melankolik
  4. Eni
  5. Akif Mazlan
  6. Florance
  7. Eyriqazz
  8. Kuyam
  9. Adnil Linda
  10. Naim
Ok itu sahaja, kepada yang sudi menjawab tag dari shaye, tenkiu very much..!

9 comments:

Aus MeLankoLik said...

dah byk org tag..
tp aku mlas..

tp xpela..sal kau..
esok aku wat...
hihik...

|| nemo mimosh || said...

tenkiu very much aus..:)

white eve said...

yes! saye lah yg telah mengetag cik nemo! yesh! xD

~kuyam~ said...

dear,i nyer wallpaper itu sgt biasa2 sja.jadi xdpt la nk complete this tag.but thanks ya bcoz u do remember me.

nah klik maxis for u :)

enyheartsdiamond said...

da 2 org tag eny :)
nanti free eny buat :)

fikaryna said...

dear..kak ryna da jawab tag nih..huhu..bole rujuk kat blog akak..

fikaryna said...

ada syg..kat cni..

http://impianfikaryna79.blogspot.com/2010/03/nak-jawab-tag-dari-intan.html

huhu..

adnil linda said...

ala cikNemo...da uat la...hehehhe...bg tag laen plak...

fLoRanCe said...

okie...will do it when im free k...;p

Lazada Philippines